Montering og tilslutning af brusekabine

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring montering og tilslutning af brusekabine

Montering og tilslutning af brusekabine

Jeg skal have samlet og tilsluttet en ny brusekabine med bundkar på mit badeværelse. Der står en ældre brusekabine pt., så rør og afløb er der styr på. Den nye brusekabine er 90 * 90 * 205 cm. Desuden skal den gamle kabine pilles ned og bortskaffes.

Modernisering af badeværelse i København

Jeg skal have moderniseret et gammelt og meget lille badeværelse på 1,5 m2 i København N. Opgaven drejer sig om udskiftning af VVS installationer, som er blevet for gamle. Der laves ikke om på føring af rør, men ved tilslutning til sanitetsinstallationer laves der muligvis lidt om så rør kan tilsluttes. Der skal laves følgende: - Udskiftning af gulvstående WC, heraf montering af væghængt WC, tilslutning til vand og afløb samt gipsafslutning af cisternestativ og montering af knap. - Udskiftning af håndvask, heraf montering af ny vask på væg. Tilslutning af eksisterende bl. batteri (fra gamle håndvask) til vand, og udskiftning af afløbsrør som tilsluttes direkte i gulvafløbsrist. Gulvafløbsristen udskiftes også (skrues af) og den har en udskæring til afløbet. Der skal ikke laves noget flisearbejde. Det bliver lavet senere. Jeg har hverken bolte, bæringer eller værktøj så det skal du selv medbringe. Jeg har købt komplet WC sæt, ny håndvask og ny afløbsrist. Jeg køber også nyt afløbsrør (fra håndvasken), samt materiale til gipsafslutning. Du er velkommen til at starte en dialog eller komme med et tilbud. Jeg har muligvis også flere opgaver der kan laves senere, eller kender nogle som skal have lavet noget. Mvh. Dan

Badeværelse møbel

Skal have monteret badeværelse møbel. Opgaven går ud på flg. afmontering af afløb og gammelt møbel Montering af nyt møbel og tilslutning af vask og armatur. Balofix på slanger. Har møbel og armatur. Mangler blot balofix. Se billeder.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. montering og tilslutning af brusekabine