Montering og tilslutning af brusekabine

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring montering og tilslutning af brusekabine

Montering og tilslutning af brusekabine

Jeg skal have samlet og tilsluttet en ny brusekabine med bundkar på mit badeværelse. Der står en ældre brusekabine pt., så rør og afløb er der styr på. Den nye brusekabine er 90 * 90 * 205 cm. Desuden skal den gamle kabine pilles ned og bortskaffes.

Div. VVS tilslutninger

Vi er næsten i mål med badeværelsesprojekt - så alt er på plads. Vi skal dog stadig have lavet den sidste tilslutning af - WC - brusearmatur - badekarsarmatur - vaskemaskine - 2x propper af 3/4" på shunt - montering af vandhane på rør ligesom at der skal laves mulighed for aftapning i teknikskab - tilkobling inkl. 90 graders vinkler på 2 alupex fjernvarmerør - tilkobling af varmvandsrør inkl. reduktion/ekspansion

Vvs arbejde i renoverings-hus

Jeg søger et godt tilbud på noget VVS-arbejde til vores hus som vi er ved at renovere. 1) Der skal forbedredes til montering af 4 radiatorer. 2) Monteres blandingsbatteri til bad, så mureren kan komme til at pudse væggen. 3) Monteres armatur til håndvask. 4) forberedes til tilslutning af vaskemaskine. - se billeder. Tilbud ønkes evt. med eller uden "regning".

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. montering og tilslutning af brusekabine

Byensbyg Entreprise hjælper med VVS arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...