Nedgravning af trampolin

Trampoliner er gode både til at give motion, styrke koordinationen og til at have det sjovt sammen både børn og voksne. Ved at have en trampolin i haven, giver du dine børn, og dig selv, mulighed for mange timers sjov i haven. Der er dog flere valg der skal tages, når du skal anskaffe dig en trampolin. Hvor stor skal den være? Skal den være rund eller firkantet, og hvor skal den i det hele taget placeres i haven? Finder du ud af, at du skal have hjælp til nedgravning af trampolin, så har du mulighed for at finde det her. 

 

Fordele ved nedgravning af trampolin

Der findes flere fordele ved at få nedgravet sin trampolin: 

  • Større sikkerhed. Skulle børnene falde af trampolinen, er der ikke så langt ned, som hvis den står på ben. Samtidig er den også mere sikker i stormvejr, da en vildfaren trampolin kan gøre stor skade på omgivelserne
  • En flottere æstetik. En nedgravet trampolin er mere integreret i haven, og fylder ikke så meget. Den går mere i et med din græsplæne, og bliver ikke på samme måde træls at se på
  • Du undgår at skulle flytte rundt på trampolinen, når du skal slå græs i haven

Typer af trampolin

Du kan både få store eller små, og runde eller rektangulære trampoliner. Har du helt små børn, er det en god idé at starte med en lille trampolin. Sørg dog for at skifte den ud med en større, så snart dine børns vægt når max for den lille trampolin. Med en stor trampolin kan i også bedre selv vise børnene, hvordan man bedst hopper og laver tricks. Det er dog vigtigt at huske, at der kun må være én der hopper på trampolinen ad gangen. De forskellige typer kan også benyttes, hvis man vælger nedgravning af trampolin. 

 

Står valget mellem en rund eller rektangulær trampolin, kan det sikkerhedsmæssigt være smart at vælge den runde. Den runde trampolin giver et kontrolleret hop, og er lige bred over det hele. Rektangulære trampoliner giver modsat et ikke kontrolleret hop, som til gengæld er rigtig godt til at lave tricks og hoppe højt på. Er du eller dine børn erfarne på en trampolin, kan det altså være ekstra sjovt med en rektangulær trampolin. Har du en lille have, kan det også være en fordel med den rektangulære trampolin, da den generelt fylder mindre. Når du har valgt type af trampolin, er næste step at få hjælp til en nedgravning af trampolinen. Hos Handyhand kan du finde billig hjælp til at få opfyldt ønsket om en nedgravet trampolin. 

 

Prioritér høj sikkerhed ved trampolin

Det er vigtigt at sørge for, at sikkerheden er i top, når du har en trampolin. Udover altid at holde øje med små børn når de er på trampolinen, er der også andre vigtige ting du skal huske. Sørg for at have et sikkerhedsnet, kun at hoppe en ad gangen og at tjekke din trampolin efter en gang imellem. Tjek eksempelvis, at alle bolte og møtrikker på trampolinen er stramme og sikre, og at der er skumbeskyttelse til at dække alle skarpe hjørner. Det er også vigtigt at holde øje med, at benene ikke er bøjede, og at fjedrene er intakte og i god stand. Den største sikkerhed findes dog i at vælge en nedgravning af trampolin samt et sikkerhedsnet. 

 

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring nedgravning af trampolin

Nedgravning af havetrampolin på 396 Ø

Der ønskes hjælp til nedravning af havetrampolin, befæstning af ukrudtsdug og efterfølgende etablering af jordvold af overskudsjord. Vi samler selv trampolinenen og montere den. Skal laves ved Kollund i Herning, det er nemt at komme til med maskiner.

Grave ud til flatground trampolin Ø430 cm

Grave ud told flatground trampolin jf tegning

Nedgravning trampolin

Søger hjælp til nedgravning af trampolin.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. nedgravning af trampolin

Arkadiusz Modrzynski hjælper med havearbejde i Herfølge og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Alfred T hjælper med havearbejde i København NV og omegn

Jeg er udannet murer med over 10 års erfaring. Jeg driver et seriøst firma, og går op i at levere et pænt stykke arbejde Laver alle former for murer arbejde. Jeg laver også anlægsarbejde, have rydning og træfældning