Opførsel af mindre redskabsskur

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring opførsel af mindre redskabsskur

Opførsel af mindre redskabsskur med sokkel/støbt gulv

Vi skal have opført et mindre redskabsskur i haven på omkring 10 kvm, med et vindue og en rigtig dør der kan låses. Alt afhængig af pris vil vi gerne om det kunne blive med sokkel og støbt gulv samt tagrende med afløb til faskine, som jeg selv etablerer. Skuret skal forberedes så jeg selv kan isolere det, og påsætte indvendig træbeklædning på væggene. Har vedhæftet et inspirationsbillede, som vi godt kunne tænke os at det kom til at ligne.

Opførsel af carport

5x6 m uden midterstolpe der skal kunne holde en 265cm høj trailer i den ene side og bil i den anden. Tagrende og kondensdrift ståltagplader i sort. Nedtagning af eksisterende.

Opførsel af ca. 150 m2 brandsektion

Ring på 40145046

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. opførsel af mindre redskabsskur

Nicolai Skou hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederikssund og omegn

Kreativ indenfor faget rammer. Perfektionistisk omkring mit arbejde. Jeg er tømrersvend, hvor jeg kommer ud for en masse forskellige opgaver, som jeg får stor ros for.

William & Yasmin Kandel hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Køge og omegn

Vi har begge arbejdet med udførsel af havearbejde i flere år, vi begge nyder at være udenfor og være aktive. Vi er begge meget kvalitets bevidste og går op i at en aftale den overholdes og kunden i sidste ende er glad og tilfreds

Frederik Sidor hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Århus c og omegn

Snart færdig uddannet tømrer. Flittig, venlig og udfører et godt stykke håndværk