Ophængning af lamper

Lamper er en populær måde at få sit hjem og indretning til at adskille sige fra andre danske hjem. Der findes nemlig i dag et væld af smukke og uimodståelige lamper, som er både farvestrålende og finurlige at se på. Lamper er derfor en måde, hvorpå man kan udtrykke sin personlige stil i sit hjem. Men det er ikke alle, der er lige gode til hele teknikken bag det at sætte en lampe op. Det er nemlig ovre i det elektriske hjørne vi bevæger os, når vi taler om lamper, og hvordan sættes til og hænges op. Derfor får de fleste mennesker også hjælp af nogle fagkyndige, når man har brug for ophængning af lamper, og når der skal køres ledninger i hjemmet. 

Benyt Handyhand til ophængning af lamper 

Med Handyhand ved hånden kan du nemt, hurtigt og billigt få hjælp til ophængning af lamper. Hos Handyhand skal du blot “oprette en opgave” med den opgave, du gerne vil have udført, og derefter har de mange tilknyttede mulighed for at melde tilbage til dig, om hvorvidt de kan hjælpe dig med ophængning af lamper. Med denne smarte mulighed, undgår du at skulle igennem dyre elektrikere, som kan være både svære at få fat på, og som ofte har højere priser på at udføre denne type arbejde. Med Handyhand er det både hurtigt og nemt at få hjælp, og så er prisen en helt anden, end den  du skal betale til virksomhederne. Prøv derfor altid Handyhand før du kontakter et firma for at få hjælp til ophængning af lamper. 

Hvilken type ophængslampe skal jeg vælge?

Der er rigtig mange smukke og skønne lamper i forskellige designs at få i dag. Det er nemlig blevet et stort hit, at lamper skal være helt specielle og gerne må have en særlig plads i vores hjem. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilken type lampe man skal vælge af få hængt op i de forskellige rum, og hvad for nogle lamper der passer til ens personlige stil. En sjov og anderledes måde at finde flotte og spændende lamper til ophængning på i dag, er at gå en tur i genbrugsbutikker og antik butikker rundt omkring i Danmark. Der hænger nemlig mange fantastiske lamper - gamle som nye - som alle kan have en sjov historie eller passe til en bestemt stil. Derudover er det sjovt at finde unikke lamper, som ikke bare følger strømmen i forhold til den mode, der er at finde i gængse butikker landet over. I genbrugs- og antikbutikker er det muligt både at finde gamle og nye lamper, samt lamper, som ikke findes andre steder, og som derfor kun vil hænge i meget få hjem, muligvis også kun i dit. Dog er der også mange som vælger at købe en lampe i den højere prisklasse, for at få et bestemt og anderledes design, som passer til hjemmets stilart. 

Lamper og pærere til ophæng

Når det kommer til ophængning af lamper er det vigtigt at overveje hvilken slags lampe og pære, der skal bruges. Eksempelvis kan det være rigtig dejligt at have mere afdæmpet lys i soveværelset og stuen, og mere kraftigt lys på badeværelset og køkkenet. Afdæmper eller ej, er det altid rart at have nogle ophængte lamper, hvilket godt kan være svært selv at sætte op. Det kan du dog nemt finde hjælp til hos Handyhand. Derudover er der også stor forskel på hvor meget lamperne fylder, og hvor meget plads man har til lamper i hjemmet. Eksempelvis kan der i lavloftede hjem ikke altid være plads til ophængning af loftlamper i ledning, men der kan en løsning måske være at sætte en loftlampe op, som sidder op mod loftet i stedet for at hænge ned i rummet. Det er også muligt at få hængt en lampe op på væggen, hvis loftet er lavt, men man ikke har plads til en gulvlampe eller lign. Når man skal vælge, hvilken pære der skal være i de lamper, man har, kan det også være meget forskelligt fra lampe til lampe, og man kan sagtens vælge at have forskellige pærere i forskellige lamper, selvom de står i det samme rum. På denne måde gør man det muligt for sig selv at kunne vælge mellem, hvilken stemning man ønsker i rummet, alt efter hvilken lampe man vælger at tænde for. Dermed kan man have både stærkt lysende lamper og lamper, der har en svagere mere hyggeligt lys. Således kan man selv vælge, hvornår den ene eller den anden lampe er mest passende. 

Priser på lamper 

Lamper kommer i meget forskellige prisklasser, og særligt afhænger prisen af, hvilket design man betaler for. Designer lamper er nemlig under helt samme forhold som andre designer ting som møbler og tøj, og er derfor i den helt høje prisklasse. Det er dog altid muligt at finde meget smukke lamper, der ikke koster særligt meget, og som stadig er både i god kvalitet og i et lækkert design. Derfor handler prisen også meget om smag og behag, og om hvor mange penge man faktisk ønsker at betale for sine lamper. Derfor skal man ikke frygte for at man ikke kan finde både lækre og flotte lamper, uden at skulle betale dyre domme for dem. Er man designelsker, men er ikke helt klar til at betale så meget for lamperne, kan man prøve at undersøge, om det er muligt at købe sin drømme lampe brugt. Ved at købe brugt kan man nemlig ofte spare rigtig mange penge i forhold til nypris, og dermed er det for nogle muligt at være med på den måde. Når man køber sin lampe er det vigtigt at være sikker på at alle dele følger med, hvis man ønsker en ophængning af lamper.

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring ophængning af lamper

Ophæng af 2 lamper + spejl

Ophæng af loftslamper samt spisebordslampe plus 2 vægspejle

Ophæng af lamper

Jeg skal have boret huller i loftet og opsat 2 lamper . Den skal nok monteres noget ekstra ledning ( er indkøbt ) og så skal de sættes til og gammel ledning pilles ned .

Diverse handyman/tømmer opgaver ifb med køkkenrenoveringsprojekt

- Tilpasning af ben på 7 radiatorskjulere - Ophængning af 4 lamper - Ophængning og tilslutning af em-hætte - Tilslutning af opvaskemaskine - Maling af fodlister og paneler i 2 rum (ca 60m2) - Montering af spisebord

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. ophængning af lamper

Anmeldelse:

Jørn Duus hjælper med handyman arbejde i Billund og omegn

Ophængning af lamper, skillerum, lofter fliseopsætning samt andre opgaver Flisebelægning, terrasse, indkørsel, etablering af robotplæneklipper Flyttehjælp mm

Anmeldelse:

Rainer Rudloff hjælper med handyman arbejde i Aarhus N og omegn

Udlært snedker/tømrer. Vant til al slags (indendørs) malerarbejde. Arbejder med bådbygning, alle slags reparationer, gulvlægning, loft- og vægarbejde, boligindreting, træfækdning, møbelreparationer mv.

SFD - Samler for dig Svensson hjælper med handyman arbejde i Odense NØ og omegn

Primært samling af møbler, men også ophængning af lamper, spejle mm. Skriv til mig hvis du har brug for hjælp