Opsætning af gardiner

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring opsætning af gardiner

Opsætning up and Down gardiner

4 stk up and Down gardiner Og 2 plisse persienner

Hjælp til at nedtage og genopsætte rullegardiner fra et rum til et andet

Jeg har to stk. rullegardiner i et vinduesparti (se billede), der skal flyttes fra et rum til et andet. Det drejer sig altså om først at nedtage gardinerne og så sætte dem op i vinduespartiet i det andet rum uden at beskadige hverken gardinerne eller væggene. Gardinerne sidder tæt, så det er lidt svært at komme til skruerne, som de sidder fast i. Jeg tror det er ret simpelt, hvis man har bare lidt praktisk snilde og værktøj (og jeg har ingen af delene....) :)

Opsætning af rullegardiner, lampe, spejl m.m.

- opsætning af 3 rullegardiner - montering af 3 hylder i skab (et elektricitetsskab skal udnyttes bedre. Jeg har hylder, passende vinkelbeslag, to stabiliserende lægter) - ophængning af 1 stort maleri - ophængning af 1 stort spejl i gang - opsætning af 1 lampe i loft gang (kræver elektrisk tilslutning) Har du tid og lyst til at hjælpe mig? Hvad tænker du er din pris? Hvis du helt spontant har tid imorgen Torsdag er det perfekt, ellers finder vi tid i næste uge!

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. opsætning af gardiner

Nawid Onib hjælper med handyman arbejde i Lille Skensved og omegn

Jeg er super dygtig til at udføre opgaver inden for rengøring, vinduespudsning, oprydning/tømning, klargøring og jeg løser gerne diverse handy opgaver som opsætning af tv, gardiner og samling af skabe etc.

Bartosz Wesolowski hjælper med handyman arbejde i Farum og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.