Opsætning af gipsvæg

Hvis man skal have sat en gipsvæg op, er der flere måder at gøre det på. Nogle personer hopper selv ud i det, mens andre vælger at finde hjælp til at få væggen sat op. Hvis ikke man har den store erfaring med det håndværksmæssige, kan det være rigtig dejligt at få hjælp til at få sat væggen om. Du kan her hos Handyhand finde hurtig og kompetent hjælp til billige penge. Det gør du ved at lave et opslag om den gipsvæg, du gerne vil have sat op, samt informationer om tid og sted. Herefter vil en kompetent Handyhander hurtigt kunne finde dig og melde sig på opgaven. Dette er en af de nemmeste og billigste metoder til at tilgå kompetent hjælp, uden at skulle igennem dyre firmaer, som ofte er tidskrævende og sværere at lave hurtige aftaler med. Med Handyhand er der direkte kontakt med mellem dig som kunde og den person, som gerne vil hjælpe dig med dit projekt. Derfor er det altid en god idé at prøve Handyhand, før du vælger at gå gennem et byggefirma for at få opsat din gipsvæg. 

Hvorfor vælge en gipsvæg 

Det at vælge en opsætning af gipsvæg er for mange det hurtigste, billigste og nemmeste valg. Dette skyldes, at opsætning af en gipsvæg, er en af de nemmeste metoder til at få sat en væg op i et hjem. Man kan sagtens vælge at sætte flere gipsvægge op, hvis man gerne vil have flere vægge i hjemmet. Grunden til at en gipsvæg er en nem og hurtig løsning for de fleste, er at gipsvægge er lettere end andre vægge, og derfor ikke kræver ligeså meget arbejde. Derudover er gips et billigere materiale end både mursten og træ, og er derfor oftest den langt billigste metode, når man skal have opsat en ny væg.

Hvor kan jeg benytte en gipsvæg i mit hjem?

Når det kommer til opsætning af gipsvæg, er gips et meget nemt materiale at arbejde med, og derfor er det for de fleste muligt at sætte gipsvægge op lige der, hvor man ønsker. Gips kan nemlig skæres til, og dermed kan en gipsvæg tilpasses til det område, hvor væggen skal sættes op. Dog er det sådan med gipsvægge at de sjældent kan fungere som bærende eller stabiliserende vægge. Derfor vil en gipsvæg ofte være den løsning der benyttes, efter de bærende vægge er sat op i hjemmet. Til gengæld kan gipsvægge sættes op og tages ned meget nemt, og dermed er opsætning af gipsvæg meget oplagt, når man ønsker en ny rumfordeling i hjemmet. 

Er en gipsvæg lydisolerende? 

Gips er i sig selv ikke det mest lydisolerende materiale, da det er et forholdsvis tyndt og let materiale. Men der findes forskellige metoder til opsætning af gipsvæg, og dermed kan man i opsætningen være opmærksom på at skabe en mere lydisolerende væg. Når man skal opsætte en gipsvæg, skal man have en ramme at sætte væggen op omkring. I denne ramme kan man vælge at sætte to plader gips, og imellem disse gipsplader kan der lægges isolering, som vil gøre væggene meget mere lydisolerende. Dette skyldes, at man med to plader med isolering imellem vil få en tykkere gipsvæg, som vil holde på lyden meget bedre end en enkeltpladet gipsvæg. På denne måde kan man uden problemer skabe en meget mere lydisolerende væg, end man måske kunne forstille sig om en gipsvæg. Derfor kan denne type væg også sagtens fungere som opdeling mellem soveværelser eller mellem stuen og andre rum i huset. Det skal nemlig ikke være lyden, der skal holde dig fra at vælge en gipsvæg, da dette problem med meget få midler vil kunne løses, og du kan nemt finde hjælpen til opsætning af gipsvæg hos Handyhand.

Gode måder at benytte gipsvægge 

Når man gerne vil have nye vægge op i sit hjem, er det ofte fordi der skal laves nye rum og værelser i hjemmet. Til dette er gipsvægge helt eminente, da de kan benyttes til enhver rumfordeling. En af de måder du kan benytte gipsvægge på, er at lave nye børneværelser. Hvis man har et stort rum i hjemmet, som nemt vil kunne deles op til to mindre rum, er det nemlig oplagt at opdele rummet med en opsætning af gipsvæg. På denne måde vil man kunne skabe to børneværelser, ud fra et allerede eksisterende rum. Det er netop denne type opdeling af rum, som gipsvægge er særligt benyttede til. Det behøver dog ikke at være børneværelser, man skaber ud af et opdelt rum. Et stort rum kan uden problemer også blive til et soveværelse med tilhørende Walk-In Closet.

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring opsætning af gipsvæg

opsætning af gipsvæg

Opsætning af gipsvæg i køkkenet på 2. sal. Længde: 261 cm. Højde: 266 cm. i den ene side 266,5 i den anden. det skal ikke være vådrumsplader. Der er trægulv og gipslofter i køkkenet. Det skal være dobbelt lag gipsplader på begge sider med isolering imellem. Den samlede tykkelse af væggen skal være ca. 95 mm. Ingen døre, vinduer eller elektricitet. Vi sørger for klargøring, oprydning og rengøring samt slibning, spartling og malerarbejde. Så det er kun opsætning af selve væggen, der skal gøres. Den udvalgte håndværker skal stå for indkøb af materialer, kørsel og opsætning.

Opsætning af mindre væg med skydedør

Vi søger en, der kan opsætte en væg beklædt med gipsplader. Længde på væggen er ca. 2 m bred. Væggen skal udstyres med en skydedør-.

Opsætning af møbler samt tilskæring af træplanker og en smule el-arbejde

* Ophæng af TV på væg * Ophæng af 3 reolkasser * Opsætning af strømskinne og 2 pendellamper * Fastning af bordben og evt. tilskæring af egetræsplankebord (tykkelse: 4cm) * Tilskæring af egetræsplanker (tykkelse: 2cm) og opsæt af disse til skrivebord ved fastmontering på væg * Opsætning af knagerække Vores vægge er mest mursten og enkelte steder gipsplader. Jeg er med til at lave tingene, så vi kan snakke om hvis der opstår nogle udfordringer. Der skal skæres i træ, så du skal have værktøj der kan gøre dette. Ekstra materialer kan vi aftale om du eller jeg skaffer.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. opsætning af gipsvæg

Den unge handymand hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hedensted og omegn

vi er et lille firma fra trekantsområdetsom udfører Tømrer, Belægning, maler, mindre murer opgaver og en masse andet vi har specialiseret os i vinduer og døre, klinker og gulv indvendigt arbejde afretning af sand og lægning af belægning

Mads Jespersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksberg C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Olesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hinnerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...