Opsætning af håndvask

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring opsætning af håndvask

Opsætning af ny håndvask

Vi skal have skiftet håndvask på badeværelset og har købt en vask plus blandingsbatteri. Vasken skal monteres i et underskab. Det hele er fra Ikea. Her er underskabet: https://www.ikea.com/dk/da/p/godmorgon-skab-til-vask-med-2-skuffer-hvid-40281102/ Vasken: https://www.ikea.com/dk/da/p/odensvik-vask-50195552/ Blandingsbatteriet: https://www.ikea.com/dk/da/p/brogrund-blandingsbatteri-med-sensor-forkromet-00423354/ Da manden i huset er fuldstændig håbløs, hvad alt håndværk angår, vil vi gerne høre, hvad det vil koste ekstra, at underskabet også bliver samlet. Det er 60 cm bredt.

Tilslutning og opsætning af to håndvaske

1: har en køkkenvask der skal tilsluttes vand og afløb. Der er vand og adgang til afløb, det skal bare tilsluttes. Det mangler vandlås og fittings, så vi skal i fællesskab finde de manglende ting så jeg kan få det bestilt hjem. 2: har en vask på toilettet der skal tilsluttes. Der er vand og afløb men der mangler de forskellige rør og fittings. Vask skal monteres på bordpladen så den skal skæres til og gøres klar. Opgaven skal laves snarest muligt

Montage af ny håndvask

Afmonter gamle håndvask og opsætning af ny håndvask med bolte og nyt armatur med bundventil. Tilpas nyt afløbsrør. Regner med gamle punglås kan genbruges. Har ikke pakningskit.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. opsætning af håndvask

Anmeldelse:

S-H Multiservice hjælper med VVS arbejde i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Abdullah Köktepe hjælper med VVS arbejde i Fredericia og omegn

Ingen profilbeskrivelse...