Pasning af have

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring pasning af have

Hjælp til at ordne have - fjerne ukrudt

Min bedstefar har brug for hjælp til at ordne haven, som han er ked af, at han ikke kan passe så godt længere. Han vil derfor gerne i bund med ukrudtet. Jeg hører gerne en timepris for det.

Pasning af have i Roskilde / Himmelev

Vi er en familie på 4. Vi elsker vores have, men har svært ved at nå rundt om det hele. Vi mangler en stabil og proaktiv person, der kender til det at have hus og have og kan hjælpe med at passe den. Især ukrudt i bedene (der er ny-beplantningning som gerne skal lukke snart), ukrudt i fliserne/skærverne, klippe lidt grene, lidt hæk og generelt holde det fint. I første omgang er der nogle konkrete opgaver. Det drejer sig om en skråning og en sti, der mangler lidt kærlige hænder, men en fast aftale vil vi være opsatte på. Allerhelst i normaltiderne, men aften/weekender kan også gå an. Vi har trailer og kan selv bortkøre affald evt.

Gartner med forståelse for blomster og bede søges i Klampenborg

Vi søger en gartner, der har forståelse for og erfaring med at passe og udvikle bede og blomster, til at komme en gang om uge hos os. Andre opgaver udover pasning af bedene, inkluder græsslåning og fejning af vores have. Vi betaler 175 DKK i timen.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. pasning af have

Michelle hjælper med havearbejde i Karup og omegn

Jeg er en pige på 19 år, som lige er blevet færdig på handelsskolen. Da jeg stadig leder efter en god praktikplads, vil jeg gerne have et sommerjob som kan supplere lidt SU.

Karina hjælper med havearbejde i Slagelse og omegn

jeg hedder Karina og er 21 år. jeg tilbyder hjælp til de huslige pligter, have arbejde og pasning af børn/dyr.