Pasning af hunde

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring pasning af hunde

Hundepasning af lille hund i 1.5 mdr.

Da vi desværre står i en situation hvor vi er 'hjemløse' i halvanden mdr. mellem boliger, tænker vi at det er bedst at vores lille hund får en midlertidig plejefamilie. Han er en stor hvalp stadig på ca. 7 mdr. og er en blanding mellem en dansk svensk gårhund og en mops, han er sød men der er meget energi hvalpe energi i ham. :) - han ELSKER at putte og vil meget gerne blive nusset ... :) Han kan fint med andre hunde (han er dog ikke kastreret endnu) - vi har selv tvillinger på 4 år, så han er også helt glad for børn! :) Vi søger selvfølgelig for mad til perioden. (alt nord for Næstved har interesse da vi kan køre ham)

Hundepasning

Vi mangler pasning af vores ruhåret gravhund, fra fredag i uge 28 til søndag i uge 29, helst i trekantsområdet. Pasningen skal foregå hos dig.

Hunde pasning søges

Hunde pasning søges til vores to Basenji.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. pasning af hunde

Michelle Guldbrandsen hjælper med hundepasning i Aarhus V og omegn

Jeg er studerende og går i 3.g på Århus Statsgymnasium. Jeg er 19 år gammel og bor stadig hjemme, hvor jeg hjælper til med rengøring, pasning af mine to hunde mm.

Lotus Josia Ravn hjælper med hundepasning i Odense V og omegn

Servicemindet Relationsarbejde/konflikthåndtering Motivationsarbejde Selvtillid og selvværdsarbejde Pasning af børn/hunde Gode snakke/at lytte At rydde op, rengøre, indrette