Pasning af hunde

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring pasning af hunde

Hundepasning

Min kæreste og jeg har en dejlig Old english bulldog på 9 måneder, der desværre ikke kan være alene hjemme, vi har prøvet alt vi kan, og derfor nu søger en fast hundepasser, der kan passe ham fra mandag-fredag imens jeg er i skole og min kæreste er på arbejde. Det vil være i tidsrummet fra 7-15. Vi ønsker at det skal være en person, der kan være i opgaven i en længere periode. Vi vil selv sørge for at gå en lang tur med ham inden han bliver passet. Marley er utrolig kærlig og nem på alle andre punkter end det med at være alene hjemme. Hvis det lyder som noget for dig, så skrive endelig til mig og evt hvor meget du ønsker i betaling om måneden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dagspasning af hundehvalp

Hej! Vi har brug for dagspasning i morgen tirsdag af vores hundehvalp på 13 uger :) Det drejer sig om pasning fra cirka kl 7:30 til kl 16.00. Hunden hedder Annie og er en engelsk springer spaniel. Hun er meget sød, energifyldt og kan godt finde på at hvalpebide, hvis hun er i legehumør. Hun er god til at være renlig, hvis man selv husker at få hende udenfor ofte nok. Vi glæder os til at høre fra dig! Mvh Mathias og Julie

Pasning af Fransk Bulldog på 1 1/2 år

Pasning af lille frække Loui. Han er super sød, kærlig og renlig men ikke så god med andre hunde. Han er en rigtig putter og sover helst i seng hos dem han er sammen med ;-)

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. pasning af hunde