Pasning af katte

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring pasning af katte

Hundepasning Odense V eller NV

Jeg søger en hundepasser der af og til kan hjælpe med pasning enten hos dig eller mig. Min hund er et terrier mix. Hun er 6 år,vejer 14 kg. Hun elsker mennesker og er meget kærlig,men hun hader andre hunde og katte. Hun kan være utryg ved nye situationer,hun er en omplaceringshund så det er nok derfor hun er trygheds narkoman. Hun har været passet meget ved min nabo,som er oppe i alderen og derfor ikke kan hjælpe så meget mere. Da jeg hovedsageligt vil få brug for hjælpen i dagtimerne søger jeg en voksen person der har tid om dagen. Vi bor i Odense V Bolbro,så afstanden skal helst ikke være for lang Vi håber på at høre fra dig

Hundelufter eller passer i Ballerup omegn .

Vi har indimellem brug for en hundelufter og eller en passer. Du være dus med dyr og forstå hundesprog, dvs kærlig pasning på hundens præmisser. Det er fint hvis du selv har hund, hvis de kan sammen. Den er vandt til katten herhjemme og kan nok godt introduceres for en ny :) Luna er en ung labradoodle fra 2019, hun er kærlig og rolig, også lidt nervøs for div. derfor er det vigtigt med at du møder hende først, og ser om der er et match.

Pasning af lille hund privat nytårsaften søges

Vi søger pasning til Ludvig nytårsaften, han er en blanding af chiahua, 5 år gammel og glad for andre, mennesker, hunde og katte. Han er en lille glad fyr, temmelig forkælet, men fyrværkeri er ikke sagen. Så vi håber at finde et trygt sted,gerne på landet til nytårsaften.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. pasning af katte