Pudsning af facade

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring pudsning af facade

Opudsning af facade

Fuldpudsning af facade i ca, 1 cm 0-4 bakkemørtel. Der er 74m2, hvoraf 14 m2 udgøres af 10 vinduer/døre. Så netto 60 m2, men også en del detaljer omkring vinduer og døre. Det er i ét plan og der kræves ikke stillads. Jeg sørger for selv materialer. Lad mig høre fra dig hvis du mener du kan lave det og evt. din time pris eller m2 pris Billederne viser de tre facader der skal pudses

Pudsning af facade

Vi har lige købt en ældre murermestervilla, og den trænger til en kærlig hånd på ydersiden, hvor pudset skaller af, buler ud og revner steder. I tilstandsrapporten er der ingen fugt at spore inde fra huset eller sætningsskader, men vi vil gerne have det fikset. Vi søger hjælp til at reparere facaden de steder, hvor den trænger, og vi sørger selv for at male efterfølgende. Huset er 114 m2 fordelt på to plan, og det ligger midt i Silkeborg. Vi kan sende flere billeder og mål af huset ved interesse.

Pudsning af facade

Pudsning af facadeplade, ca 40 m rindt om huset op til ca 60 cm. Netpuds og indfarvet puds fra Skalflex

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. pudsning af facade

BennyBenBennyny Hansen hjælper med murerarbejde i Brabrand og omegn

Jeg er en murer på 50 + med bopæl i Kalundborg Vi tilbyder facade renovering,samt op-pudsning og reparation af væge samt mindre flise opgaver. Har ingen problemer med at kører langt for jobbet.

Joakim Jørgensen hjælper med murerarbejde i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...