Rengøring af hus

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring rengøring af hus

Ugentlig rengøring af hjem i Havredal

120kvm hus skal rengøres, køkkenet skal overflade rengøres, det samme er gældende på badeværelset. Herudover skal der tørres støv af vindueskarme mm. Gulve skal støvsuges og vaskes. Huset består af 1 soveværelse, gang, bad, spisestue og køkken.

Flytte rengøring af 3 værelses lejlighed

Jeg leder efter en ansvarlig rengøringsperson med erfaring i 8000 Århus, der er tale om flytterengøring af en lejebolig, så alt i lejligheden skal rengøres. Du skal bl.a. være ansvarlig for Rengøring af køleskab Rengøring af vægge Rengøring af ovn Tage støv og rense alle områder i lejligheden Støvsugning Gulvask Badeværelse Hele køkkenet (inklusiv skabe) Lejligheden vil stå tom for møbler, så du har plads, lejligheden har 2 stuer, 1 soveværelse, køkken, bad og gang. Du skal helst medbringe egne produkter og udstyr, men hvis den rette person byder, kan vi måske stå for det selv. Jeg skal nok sørge for drikkevarer og noget at spise, så du kan holde pauser :)

Kort varsel. Oprydning og rengøring på byggeplads.

Er igang med renovering af hus og slibe vægge. Jeg har brug for at få ryddet op og gjort rent efter slibning, så der er klar til håndværkere mandag. Der er også lidt let nedbrydning hvis man er frisk på det. Jeg sliber vægge om formiddagen, så det støver og larmer, men kan stille maske og høreværn til rådighed. Alternativt kan det være efter slibning, henad eftermiddagen. Ved godt det er kort varsel, men et forsøg værd :)

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. rengøring af hus

Per Øxenholt hjælper med rengøringshjælp i Knebel og omegn

Jeg tilbyder alt inden for hus og have, rengøring, have arbejde, sommerhus service osv. Vi står også gerne for fraflytnings rengøring og Malling af lejligheden.

Kamma hjælper med rengøringshjælp i Vejle og omegn

Jeg tilbyder hjælp til lidt af hver. Hus, have, Rengøring og dyrepasning. skriv til mig, så ser vi på det :)