Rengøring af rækkehus

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring rengøring af rækkehus

Fraflytningsrengøring

Har brug for hjælp til at fraflytningsrengøring i weekenden uge 32. Rækkehus på 100 m2. Kontakt mig på 22786722 Vh Ninna Tak

Hjælp søges til rengøring

Det skal gøres hovedrent og vaskes vinduer i et lille rækkehus i to plan - 85 m2 i alt, så stort er det ikke. Vindierne er store og uden sprosser, meget nemme at vaske. Det SKAL være i morgen, lørdag den 17/7 i tidsrummet ml 11-18 (der skal afsættes ca tre timer til det).

Rengøring af rækkehus

Rengøring af rækkehus. Stueetage: Køkken, entre, stue og gæstetoilet (alm. rengøring men kun gulvvask på toilet og i køkken hver gang, gulvvask i de andre rum varierer) Trappe til 1.sal - støvsugning - kun vaskes hver anden gang 1.sal: Støvsugning af repos, hver anden gang alm. rengøring af soveværelse (minus gulvvask), rengøring af badeværelse + gulvvask (kun brusekabine engang imellem). Hjælpen skal være punktlig, mødestabil og grundig og være villig til at arbejde hos os igennem længere tid.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. rengøring af rækkehus

Judita hjælper med rengøringshjælp i Middelfart og omegn

I'm 25 years old girl, and i'm cleaning privat houses.i speak only in english

Serhat Kamit hjælper med rengøringshjælp i Ballerup og omegn

Jeg er en ung gut på 24 år, som er i gang med elektrikker uddannelsen. Jeg er fuld af energi og elsker at lave alt sagt hus arbejde.