Reparation af cykel

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring reparation af cykel

Reperation af cykler

Jeg søger en der har forstand på små cykel reparationer (gear, bremser osv.) . Et fremtidigt samarbejde vil være en mulighed.

Reparation motorcykel

Jeg har en Suzuki GS550E fra 1979 og vil gerne have skifter chokerkabel, så den kan komme i gang igen. Jeg har allerede indkøbt kablet, så det skal bare skiftes. Derudover har jeg en BMW R100, som skal have en stor tur inden længe, og det kunne jeg også godt bruge hjælp til noget af det. Blandt andet skift af speedometer og lygter. Nye dæk og skærme på mm. Jeg er selv fra København, men jeg vil på sigt gerne finde en go mekaniker/handymand, jeg kan vende retur til og kan derfor sagtens køre fra byen til eventuel garage/værksted uden for byen. Vh Christian

reparation af udvendigt cykelgear

skift af kabel til baggear (shimano) på et udvendigt 3x7 trins gear + justering af gear. Gear skifter er STI og baggear er Deore LX.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. reparation af cykel

Kim hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Bagsværd og omegn

Jeg tilbyder min hjælp til VVS arbejde samt hjælp/reparation af scootere. Derudover kan jeg give en hånd med ved klargøring af båd, bil, cykel mm.

Thomas Pedersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Snertinge og omegn

Jeg er en frisk ung mand på 40 år som bor i eget hus i Faurbo lige p.t er jeg arbejdsløs, så prøver denne vej og se om der er nogen der har brug for min hjælp er meget fingerfærdig og roder med diverse så kontakt mig hvis du har brug for min assistance.

Jan Theodor Knudsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Helsinge og omegn

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.