Reparation af cykel

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring reparation af cykel

Reparation motorcykel

Jeg har en Suzuki GS550E fra 1979 og vil gerne have skifter chokerkabel, så den kan komme i gang igen. Jeg har allerede indkøbt kablet, så det skal bare skiftes. Derudover har jeg en BMW R100, som skal have en stor tur inden længe, og det kunne jeg også godt bruge hjælp til noget af det. Blandt andet skift af speedometer og lygter. Nye dæk og skærme på mm. Jeg er selv fra København, men jeg vil på sigt gerne finde en go mekaniker/handymand, jeg kan vende retur til og kan derfor sagtens køre fra byen til eventuel garage/værksted uden for byen. Vh Christian

reparation af udvendigt cykelgear

skift af kabel til baggear (shimano) på et udvendigt 3x7 trins gear + justering af gear. Gear skifter er STI og baggear er Deore LX.

Reparation af cykel

Min cykels gear virker ikke. Kan kun køre i første :-(

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. reparation af cykel

Peter hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Havehjælp . Cykel reparation. Tilslutning af hårde hvidevarer. Etc etc etc Også massage tilbyder jeg. Se min profil på Prøvekanin.dk

Kim hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Bagsværd og omegn

Jeg tilbyder min hjælp til VVS arbejde samt hjælp/reparation af scootere. Derudover kan jeg give en hånd med ved klargøring af båd, bil, cykel mm.

Martin Warner hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Sakskøbing og omegn

Jeg hedder Martin Warner, og jeg har Warner's Garage (CVR 37340065), hvor jeg laver service og reparation af bil, havetraktor, motorsav, cykel og alt ind i mellem. Jeg monterer dæk og afbalancerer.