Reparation af gulv

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring reparation af gulv

Fodlister i kælder

Vi har fået sat skamowall på ydervægge i vores kælder og ønsker nu at få fodlister op i kælderen for at få en pæn afslutning mellem gulv og væg. Har derudover også brug for hjælp til en række små finish-opgaver (fx lidt spartling, reparation af små huller i mur, reparation efter vi har skiftet døre i kælderen mv) Søger en person der har sans for detaljen. Skriv gerne din timepris.

gulvreparation

Floor getting sound while walking, some one should fix with screws

Reperationer i hus

Gulv i 3 soveværelser skal repareres - udskiftning eller repeation af enkelte brædder Loft i 2 soveværelser hænger og skal fastmonteres Påsætning af gulv paneler i kontor & stue Udskiftning af dør ramme (mellem entre og soveværelse) Reparation af Dør ramme (badeværelse) Soveværelse nyt gulv - 15 kvadratmeter Døre i gang (fix lukning) Gulv i lang gang - knirker Skabsystem i badeværelse opstramning af montering Køkken Bord plade - fixe samlinger mod væg Entre - pålægge Kokustæppe Gulv slibning & lakering (stue) - ca. 40 kvadratmeter Dør ramme skal fixes ved udvendig dør Ny dør mellem entre og lang gang skal installeres Udskiftning af tagrende

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. reparation af gulv

Christian Andreas Nørregren hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kongens Lyngby og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.