Reparation af gulv

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring reparation af gulv

Reperationer i hus

Gulv i 3 soveværelser skal repareres - udskiftning eller repeation af enkelte brædder Loft i 2 soveværelser hænger og skal fastmonteres Påsætning af gulv paneler i kontor & stue Udskiftning af dør ramme (mellem entre og soveværelse) Reparation af Dør ramme (badeværelse) Soveværelse nyt gulv - 15 kvadratmeter Døre i gang (fix lukning) Gulv i lang gang - knirker Skabsystem i badeværelse opstramning af montering Køkken Bord plade - fixe samlinger mod væg Entre - pålægge Kokustæppe Gulv slibning & lakering (stue) - ca. 40 kvadratmeter Dør ramme skal fixes ved udvendig dør Ny dør mellem entre og lang gang skal installeres Udskiftning af tagrende

Der er Huller i gulvet i soveværelset

Der er Huller i gulvet i soveværelset 2) Gulvene i stuerne er meget skæve. 3) Gammel Reparation vedr. fugt/svamp er dårligt lavet. Maling bobler ud i begge stuer og soveværelset. 4) Der er ikke trappestige – flugtveje ved brand.

Reparation af gulv efter nedrivning af væg

Trægulv (planker) skal repareres efter fjernelse af skillevæg (4,5 meter). Den bliver fjernet d. 27/7-2020.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. reparation af gulv

Christian Andreas Nørregren hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kongens Lyngby og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Benjamin Peder Mortensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horsens og omegn

``Et professionelt stykke arbejde´´ Faglig kvalitets håndværk Passioneret kvalitetshåndværk til tiden • Mindre tømreropgaver: • Udskiftning af vinduer og døre • Udskiftning og reparation af tagrender • Reparation af tage samt udskiftning af tagsten • Restaurering af gulv • Restaurering af loft • Med mere… • Gartner arbejde: • Udlugning og vedligeholdelse af bed, terrasse mm. • Renhold af have • Affaldshåndtering og bortkørsel. • Faglig korrekt beskæring. • Mindre beplantningsarbejde • Mulighed for havearkitekt med mere end 35 års kvalificeret arbejde • Med mere… Mit navn er Benjamin jeg valgte at starte BPM-Service i 2019 efter at have arbejde med tømrerfaget i nog-le år. Jeg laver kørende små opgaver inden for tømrer og gartnerfaget. Firmaet blev startet grundet manglen på små firmaer som kan varetage sig mindre arbejdsopgaver. Mange af de store firmaer tager kun arbejde ind der vare længere end en dag men efter som jeg selv står for den daglige drift har jeg her-ved muligheden for at tage opgaver ind som er under såvel som over 1 dags arbejde. Om os: BPM-service er alt lige fra mindre tømreropgaver til gartnerarbejde. Faktisk laver vi hovedsageligt alt som kan være med til at bidrage til et optimalt erhverv og boligmiljø. Vores faglig kompetence indenfor tømmer arbej-de samt haveservice gør at vi kan håndtere mellemstore som små opgaver på et professionelt fagligt niveau så du kan bruge din tid på det som er vigtigt for dig/jer. Jeg lover at levere et professionelt stykke arbejde til en meget konkurrencedygtig pris. Vi gør meget ud af at være hudløs ærlig overfor vores kunder så i ved præcis hvad I får og hvad i betaler for. Bonus: BPM-service tilbyder vores kompetence primært i Horsens omegnen. Vores mål for alle kunder, erhverv såvel som private er at etablere et længere sigtede samarbejde med udgangspunkt i stabilitet, og personlig kommu-nikation i øjenhøjde, hvad end det er kontor, institution eller privat. Vi har stort fokus på vores kunders til-fredshed og sørger derfor for løbende kommunikation. vi er altid klar til at påtage os en opgave så længe det er indenfor vores kompetenceområde. Vi har altid en faglig holdning til et problem og påtager os gerne det ekstra der skal til for at kunderne når i mål med deres ønske om en optimal bolig eller arbejdsplads.