Reparation af hul i loft

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring reparation af hul i loft

Murer- og nedrivningsopgaver HASTER

• Slibe vægge ned med slibemaskine pga. ujævnheder fra fliser, maling mv. indtil underlag, som maleren kan spartle på. Alm. glatte pudsvægge skal ikke slibes. Stueetage og 1. sal (en mindre del skal gøres på et senere tidspunkt pga. udskiftning af bjælker/gulv) • Mindre pudsreparationer på facade efter nedbankning af en facadeliste omkring bygningen i stueetagen • Åbne tidligere, almindeligt dørhul (hvis overligger stadig er intakt) • Lukke mindre huller i vægge på 3 etager indefra (bl.a. ved fodpaneler, oprindelig stuk (gennemgås for ujævnheder), overgange mellem vægge, ventilationshuller mv.) • Lukke lille indhak i mur med multiplade eller lignende (ca. 0,5 x 0,5 m) • Fjerne skadede, sodede og halve mursten på de 3 sider af skorstenshullet på kælder-, stueetage og 1. sal og udfylde hullet (lille metalplade nederst, da muren skal understøbes senere), så det bliver alm. væg igen. Desuden opmure lille kældervindue og 4,5 almindelige dørhuller inkl. lille overlægger i 2 af dem ved kommende biopejsindsatser (62,2 x 57,5 cm). Laves i mursten i forbandt, og opbygningen flugter med eksisterende vægge • Fjerne 2 pudslofter mellem bjælker (forskallingsbrædder, lerindskud, søm på bjælker mv. - op til plankegulv) i mellemgang på stueetage og 1. sal + loft i havestue på 1. sal (ca. 1,5 x 2 m) Al affald lægges i bunker udenfor og opgaven afsluttes med at feje etagerne. Ønsker samlet pris, men overskueligt opdelt i de enkelte punkter overfor. Den skal være inkl. udstyr, midlertidigt rækværk ved åben etageadskillelse og evt. forsikringer - og laves på regning.

reparation af hul i badeværelsesloft og facadevurdering

Efter udskiftning af faldstammer i ejendommen er vi efterladt med et hul i loftet på cirka 40cmx30cm. Der er desværre noget trangt. Vi har desuden et problem med, at pudset falder af væggen ud mod gaden. Vores lejlighed ligger i stueetagen, og vi er i tvivl om problemet skyldes facadebehandlingen. Inden vi fjerner pudset vil vi derfor gerne vide om det er omsonst/ejerforeningen skal have ny facadebehanding.

Trælem i væg og diverse småt

Jeg vil gerne have lavet en lem, der kan åbnes - størrelse ca. 50x120 cm. Der skal være et hul i lemmen til en varmeregulator. Lemmen skjuler ventiler til vandinstallationer og skal kunne åbnes uden problemer. Diverse småt: En liste på væg fra gulv til loft til at skjule samling, plus reparation af vægpanel.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. reparation af hul i loft

Nordsjællands Hjemmeservice hjælper med murerarbejde i Frederikssund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...