Samling af børnecykel

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring samling af børnecykel

Rep. af 3 cykler + samling af børnecykel

3 drenge cykler (moutain bikes) skal efterses, have justeret kæde, gear og bremser. Kæderne hopper af for tit og gearene driller lidt, der er nyere gearkabler, så tænker det er en justerings sag. der skal ligeledes monteres magnetlygter. og en pige cykel i str 5-7 år skal samles.

Samling af ny cykel

Har en ny cykel der skal pakkes ud af æske og samles (dvs. pedaler, sadel og lås på tror jeg) Er en herre city cykel, SCO fra Bilka Hvad ville pris være for det og hvor lang tid ville det tage?

Samling af ny cykel (Coop.dk)

Helt ny cykel med 3 gear (ikke el-cykel) lander med fragtmand d. 21. Maj (tidspunkt vides endnu ikke). Der skal monteres det obligatoriske, når der købes ny cykel via coop.dk (pedaler, sadel samt styr).

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. samling af børnecykel

Martin Warner hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Sakskøbing og omegn

Jeg hedder Martin Warner, og jeg har Warner's Garage (CVR 37340065), hvor jeg laver service og reparation af bil, havetraktor, motorsav, cykel og alt ind i mellem. Jeg monterer dæk og afbalancerer.

Raimundo Rocha hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Ishøj og omegn

Jeg er mest til handyman opgaver.

Anmeldelse:

E P hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nyborg og omegn

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.