Samling af børnecykel

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring samling af børnecykel

Rep. af 3 cykler + samling af børnecykel

3 drenge cykler (moutain bikes) skal efterses, have justeret kæde, gear og bremser. Kæderne hopper af for tit og gearene driller lidt, der er nyere gearkabler, så tænker det er en justerings sag. der skal ligeledes monteres magnetlygter. og en pige cykel i str 5-7 år skal samles.

Samling af cykel

Jeg har en ny cykel som skal samles. (forhjul, styr og sadel skal påsættes)

Samling af elscooter "Trigger"

Jeg har købt en 3-hjule elscooter "Trigger" hos rull.dk og har modtaget en kasse med scooteren splittet ad i flere tunge dele, som jeg har påbegyndt samlingen af. Der er dog stadig noget, jeg skal have hjælp til. Den ligger udpakket og delvist samlet i min garage, og der er under 1 times arbejde med den. Forgaflen, styret og sadlen skal sættes på. Jeg vil være meget glad, hvis du kan hjælpe mig med at samle den færdig og jeg kan betale 300,-kr. incl.kørsel. Jeg har dansk samlevejledning. Jeg vedhæfter billeder. Svar hurtigst muligt. På forhånd tak.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. samling af børnecykel

Anmeldelse:

Roberto Bressan hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Valby og omegn

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

Anmeldelse:

Adis Ajanovic hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Billund og omegn

Alt hvad det har med have arbejde at gøre kan jeg fix, har lavet det igennem mange år privat og hjulpet mine kollega som har hus. Så intet problem med at lave have arbejde. Og vi siden af alt andet arbejde, kan jeg hjælpe med :)

Hamza Djahandideh hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Ballerup og omegn

Kan lave alt,............................................................,..................................................................................................