Samling af børnecykel

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring samling af børnecykel

Rep. af 3 cykler + samling af børnecykel

3 drenge cykler (moutain bikes) skal efterses, have justeret kæde, gear og bremser. Kæderne hopper af for tit og gearene driller lidt, der er nyere gearkabler, så tænker det er en justerings sag. der skal ligeledes monteres magnetlygter. og en pige cykel i str 5-7 år skal samles.

Handyman til samling af Ikea garderobe-skab

Jeg får leveret et garderobeskab (Hauga skab) på torsdag denne uge og vil gerne finde en til at samle det hurtigst muligt efter dette. Jeg bor i Vanløse.

Svejsning af udstødning

Korsør: Der er en samling der er gået på min udstødning, og har akut brug for at få den fikset! (Læs: I morgen søndag) Det er en næsten ny udstødning, så ikke noget rust mv. Jeg vurdere, at det er en dårlig dårlig svejsning fra fabrikant, så det er et helt rent snit i omkredsen af udstødningsrøret mellem for og bag-pot. Ikke noget kompliceret. Jeg har ikke noget billede af det, men hvis du kan svejse to rør sammen, så er det opgaven lyder på!

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. samling af børnecykel

Richard Horvath hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aalborg og omegn

Architecture technologist and construction management - student Professional painter, plaster board system engineer, brick layer, electrician

Anmeldelse:

Nicolas Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

jeg kan sku det jeg melder ud.. ikke s[ meget snak men direkte!...……………………….mlj'jk''m.....,ljmvh Nicolas ps burger pt engelsk tastatur………………….,l;lk;l;l;,

Anmeldelse:

Patrick nelmark hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kolding og omegn

Er uddannet mekaniker, og hjulpet meget ved en Gardner, og arbejdet som vikar på Kolding havn. Har trailer og lastbil køre kort. Er lige nu mekaniker i forsvaret.