Samling af IKEA PAX skabe

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring samling af ikea pax skabe

Ikea garderobeskabe - muligvis PAX

Garderobeskabe - Walk in uden frontlåger- hel væg ca 4,5 meter - gulv til loft / hellebo park Helsingør, gulv er ikke helt plant på midten, så evt behov for lidt kiler. Typen af skabe er ikke valgt - måske PAX fra IKEA, måske væghængt system fra IKEA - ?? Valget tages, når jeg kender overslag over omkostningerne ved monteringen . Så intet er købt / reserveret - men forventet start på opsætning ultimo jan 2021. Giv et bud på timer / samlet udgift / erfaring og mulig udførelse af opgave. Materialer forventes leveret af skabsfirma, men der må forventes tid til indbæring. Evt. anbefaling af garderobesystem modtages gerne.

Ikea PAX skabe

Jeg skal have samlet et IKEA PAX skab (229 cm højt og 50 cm bredt) og sat det sammen med et eksisterende IKEA PAX skab. Det eksisterende skab skal have skiftet sine to låger til et andet sæt IKEA PAX låger. Begge skabe (i alt 150 cm bredt) skal indbygges af en ramme rundt om skabene, så det bliver til et indbygget skab. Søger en person, der har erfaring med denne type opgave. Derudover skal jeg også have lavet et el-måler skab af et IKEA skab, der skal saves til og opsættes rundt om el-måleren.

Montering af låger + fæstne skab til væg

Jeg skal have hjælp til at montere låger på et enkelt IKEA Pax skab + at fæstne skabet til væggen. Jeg forestiller mig en pris på 200-250 kr. for opgaven. Jeg skaffer selv beslag

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. samling af ikea pax skabe

Boris Larsen hjælper med handyman arbejde

Vi kan tilbyde alt indenfor: Maleropgaver Tømre/murer. Opg Renovering Havearbejde Oprydningsarbejde Montage/Demontage af lagerinventar Vi har en meget all-round håndværksmæssig erfaring.