Samling af møbler

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring samling af møbler

Ophængning af tv, billeder, spejle mv.

Jeg skal have hængt et tv op på væggen, samt hylder, spejle, knager, billeder mv. Derudover skal jeg bruge din hjælp til at samle IKEA Pax skuffer, samt sætte låger på Pax skabe. Vil du også hjælpe med at pakke div. møbler samt køkkenredskaber ud, så vil det også være en fordel. Kan du også hænge lamper op vil jeg også gerne have din hjælp til dette. Arbejdet skal udføres for en virksomhed, så du skal kunne skrive en regning på det.

Samling af møbler m.m.

Jeg skal have samlet 2 sofaer, klædeskab fra Ikea, samt have hængt billeder og lamper op. Jeg har 2 fjernsyn, som skal hænges op og sættes til, samt lidt andre små opgaver.

Hjælp til samling af møbler i 9310 Vodskov

Jeg har i dag fået møbler til min 3 v. lejlighed i Vodskov men mangler en Handy mand til at samle dem for mig da mine fingre er skruet anderledes sammen ;). Du skal have god erfaring med dette og gerne være tømre, snedker, du skal kunne tage fat og være frisk da der er sofa, tv bord, spisebord, stole, seng, billeder , diverse som skal samles, hænges, op. Du skal vøre omhyggelig, tingene skal samles ordentligt, ikke halvt og ikke skævt, så er det ikke dig jeg søger. Du bedes medbringe din egen store værktøjskasse. Skriv til mig hvis du er frisk og klar i morgen eller d. 05 januar er også en mulighed. Glæder mig til at hører fra dig.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. samling af møbler

Thomas hjælper med handyman arbejde i København Ø og omegn

Jeg har har lukket min virksomhed som Handyman/Havemand pga ny uddannelse, men kunne stadig godt tænke mig at få noget havearbejde. 140 kr/time

Anmeldelse:

Josef Desouki hjælper med handyman arbejde i Malmö og omegn

Er god med værktøj og har interesse for samling af møbler.

Sebastian Lorentzen hjælper med handyman arbejde i København K og omegn

Fleksibel handyman til opgaver som flyttehjælp, rengøring, have, samling af møbler, servering til arrangementer, hundeluftning, lektier osv. Generelt hjælp til alle slags hverdagsopgaver.