Serveringshjælp til fest

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring serveringshjælp til fest

Hjælp til servering og opvask til familiefest

Serveringshjælp til familiefest den 2/10 fra kl 18 til kl 22. Maden er buffetmad (48 pers) og der er brug for hjælp til afrydning og opvask af tallerkner og kaffebrygning og udskiftning af buffen. Evt tillige opfyldning af vin og vand. Sted: Græsrodsgården Eskebjerg.

Serveringshjælp og udlejning af slush ice maskine

Står du og mangler hjælp i køkkenet til din næste fest, så kommer jeg gerne og hjælper. Jeg hjælper til private og erhverv. Kunne du godt tænkte dig at leje en slush ice maskine, har du mulighed for at leje sådan en til bare 500 kr. i weekenden ink. sugerør, krus, 2 liter saft og slut rengøring.

Hjælp til servering til bryllup på Vestfyn

Vi har brug for serveringshjælp til vores bryllup den 25. Sep. Det foregår i en spejderhytte ved Fønsborg, syd for Middelfart. Vi bliver omkring 40 voksne og 10 børn. Festen starter kl 14. Vi får mad udefra som buffet, men har brug for hjælp til at: - servere velkomstdrink - lave kaffe - anrette service til bryllupskage - anrette eftermiddags-snacks - rydde af og vaske op efter bryllupskage - anrette service til hovedret - hjælp til buffet hovedret (helstegt pattegris med tilbehør. Vi har en person der sørger for grilning og udskæring af gris) - rydde af og vaske op efter hovedret - anrette dessert buffet (is + tilbehør) og lave kaffe - rydde af og vaske og efter dessert - i løbet af hele dagen sørge for der står kolde drikkevarer fremme (øl/vand) samt vin til maden. - diverse ad-hoc ting Der er et industrikøkken i spejderhytten, så opvask burde glide nemt.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. serveringshjælp til fest

Nanna larsen hjælper med hjælp til servering i Herlev og omegn

Jeg er god til at kommunikerer og snakke med mennesker, jeg er meget ansvarsfuld og holder hovedet koldt under pressede situationer. Udover det så har jeg kørekort og er ved at få skaffet mig en bil.