Serveringshjælp til fest

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring serveringshjælp til fest

Serveringshjælp

Vi holder en sommer-pool-fest for 10 år i træk med ca. 25 mennesker i 50 års alderen. Vi fester drikker og danser til den lyse morgen, og har brug for at få (serverings) hjælp. Vi er selv en del af at få tingene til at lykkedes, men du skal være motoren og skal sørge for at gæsterne har noget i glassene. Du skal anretning forret og ta´ selv bord. Du skal ordne oprydning, styre køkkenet være den hjælpende hånd så vi kan nyde festen sammen med vores skønne venner. tid fra kl. 17.00- 23.00. Hvis du er med på en fest og vil få det til at køre, så lad os høre vores relativt store hus ligger lidt uden for Tommerup på Fyn.

Serveringshjælp til navngivningsfest

Festen bliver holdt på vores egen adresse, forhåbentlig som en havefest, og vi bliver ca. 30 personer. Vi søger hjælp til køkkenet (vi har bestilt buffet udefra), oprydning, løbende opfyldning af drikkevarer mm.

Serveringshjælp til havefest

Maden leveres udefra, men der søges hjælp til anretning, servering, opfyldning, afrydning, kaffe m.v.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. serveringshjælp til fest

Ebbe Stanlay hjælper med hjælp til servering i Kirke Såby og omegn

Gammel lærling fra kultivator, kan alt inden for afkogning af trofæer samt montering på plade. Har lige ledes stor erfaring på opbygning af huse samt div reparationer, er også til haven.