Skift af vandhane på badeværelse

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring skift af vandhane på badeværelse

Stopventilen og vandhanden

Vi vil gerne have 1. At skifte stopventil under køkkevasken, da den ikke længere virker. Vi har købt stopventilen. 2. At udskifte håndvaskarmaturer (damixa) i badeværelset. Vi har den nye.

Køkkenhane drypper. Jeg tror kartouchen skal udskiftes.

Batteriets mærke er ikke kendt, men det ligner alle andre i samme forbindelse. Jeg ønsker hjælp til at skille batteriet mere, end bare så man kan få selve hanen af. Jeg ønsker også hjælp til at skaffe den rette reservedel. Er du interesseret i jobbet, så angiv venligst din ca.-pris. Bedes udført snarest.

reparation eller evt installation af nyt toilet

Obs: opgave til uddannet vvs'er. Opgaven: Mit toilet har stået ubenyttet i længere tid, og fungerer derfor ikke mere. Jeg kan høre, der bliver ved med at løbe vand inde i cisternen, og når jeg trykker på skyl-ud knappen sker der ikke noget. Hvis det kan repareres, foretrækker jeg dét. Ellers må jeg få installeret et nyt toilet. • Skriv om du tror det kan repareres, og til ca hvilken pris. • Skriv også hvad det vil koste hvis toilettet skal skiftes. • Skriv hvornår du kan kigge på det, og hvor hurtigt du kan ordne det. Tak vh Erik

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. skift af vandhane på badeværelse

Jacob Mahaqiq hjælper med VVS arbejde i Taastrup og omegn

Tilbyder alt hjælp til (håndværk) fra Tag til rensning af fliser til udskiftning af tagrender utæthedder tagpap udskiftning af træværk.

Anmeldelse:

Alexander Nissen hjælper med VVS arbejde i Kolding og omegn

har erfaring inden for det meste både inde og ude. har ikke endnu måtte sige nej til en kunde på grund af manglende erfaring. jeg har en del fritid så kan også arbejde i hverdagene