Skille IKEA møbler ad

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring skille ikea møbler ad

Afhentning af nyt adskilt skab, adskillelse af gammelt skab og samling af nyt sk

Jeg skal have afhentet et nyt skab, der er adskilt, og have transporteret det fra Nørrebro til min bopæl i Brønshøj. Jeg skal have adskilt mit nuværende skab og samlet det nye skab. Begge skabe er Ikea-skabe af typen Brimnes.

Adskille 2 skabe og ting til genbrugspladsen

Jeg har 2 Ikea-skabe som er skilt helt ad bortset fra den yderste ramme rundt om. Vi vil gerne have hjælp til at skille det sidste ad og har også selv en del værktøj. Derefter vil vi gerne have flyttet ting til storskrald som vi allerede har sat ud på fortovet. Så det kræver at du har trailer og bil. Vi bor i Randers C og ønsker det til Genbrugspladsen som ligger i den sydlige del af Randes på vejen mod Århus.

Skille og samle IKEA PAX garderobeskabe

Der skal skilles 3 stk. IKEA PAX skabe - mål 1 stk. 100x58x236 og 2 stk. 50x58x236 i et rum og så skal skabene sættes op i et andet rum i samme lejlighed.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. skille ikea møbler ad

Anders Møss hjælper med handyman arbejde i Vedbæk og omegn

Erfaring fra egen lejlighed, hus og have. Diverse opgaver med køkken, bad, opholdsrum og have. Fældning af mindre træer, opsætning af hegn mm Uddannet ingeniør

Sebastian Leth Klinge hjælper med handyman arbejde i København V og omegn

25 årig jysk tømrer/snedker, bosat i København. Laver alt fra at sætte et billede op på væggen, til væggen billedet skal hænge på. Ingen opgaver er for store eller små.

Nidal Awada hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Alt muligt mand , har lavet mange ting , du kan altid spørg og hvis det er noget jeg ikke kan klar , melder jeg det med det samme ,jeg har prøvet alt .