Skille IKEA møbler ad

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring skille ikea møbler ad

Flytning af klædeskab mellem to rum

Jeg har et klædeskab Pax fra Ikea 200x236x40cm. med 2 skydelåger med spejle. Det skal skilles ad og flyttes til et andet rum, hvor det skal monteres. Det er samlet dumt og skal samles lidt anderledes.

Adskille IKEA PAX skab

Hjælp til at skille et IKEA PAX skab (200x66x236 cm) med 2 skydedøre og 4 hylder og 2 garderobestænger. Skabet skal senere samles igen på egen hånd. Så det behøves ikke at skilles ad til mindste skrue men bare sådan, at det kan flyttes og samles i anden lejlighed.

Flytte skab og seng mellem to værelser i lejlighed

Vi har et IKEA Pax skab stående i ét værelse, og en IKEA Bramnes seng i et andet. De skal byttes rundt. Det er egentligt simpelt nok, men begge dele skal skilles lidt ad for at kunne komme igennem dørkarmene. Vi har haft det gjort for nyligt da vi flyttede fra 1. sal til 2. sal i foreningen, men har nu altså fortrudt skab og sengs placering i lejligheden, og orker ikke at gøre det igen. Der skal være mindst to til opgaven. Med tre vil det gå hurtigt. Sidste billede viser indgang til de to værelser hvor skab og seng skal byttes rundt.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. skille ikea møbler ad

Anmeldelse:

Christian H hjælper med handyman arbejde i Brøndby og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.