Skille IKEA møbler ad

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring skille ikea møbler ad

Flytte skab og seng mellem to værelser i lejlighed

Vi har et IKEA Pax skab stående i ét værelse, og en IKEA Bramnes seng i et andet. De skal byttes rundt. Det er egentligt simpelt nok, men begge dele skal skilles lidt ad for at kunne komme igennem dørkarmene. Vi har haft det gjort for nyligt da vi flyttede fra 1. sal til 2. sal i foreningen, men har nu altså fortrudt skab og sengs placering i lejligheden, og orker ikke at gøre det igen. Der skal være mindst to til opgaven. Med tre vil det gå hurtigt. Sidste billede viser indgang til de to værelser hvor skab og seng skal byttes rundt.

Flyttehjælp - hjælp til at slæbe møbler og kasser

Jeg er netop flyttet i en dejlig lejlighed i Nordvest - og min far og jeg har lejet en flyttevogn til den 7. januar. Vi har dog begge problemer med ryggen, så vi kan ikke bære alle de tunge ting helt op på 4. sal. Flyttelæsset består af min seng (1,40 m bred), en masse flyttekasser og IKEA-poser og et par mindre reoler fra IKEA + det løse. Jeg har dermed hverken et kæmpe skab, en sofa eller andre enorme møbler, som skal bæres op. Dog er min seng en boksmadras, så den er relativt uhandy og tung, da den ikke kan skilles ad. Det kræver 2 eller 3 personer at løse opgaven. Hvis du vil byde på opgaven, skal du altså have lavet en aftale med en eller to andre inden, så jeg ved, at I er et par stykker om arbejdet. Mvh Eline Sofie Glamann

Hjælp søges til adskillelse af IKEA Pax skab

Ikea-skab af typen PAX med skydedøre skal skilles ad (Nørrebro) Skabet består af to stel med målene : b: 75, d: 58, l: 236 Herudover: 5 hylder 4 skuffer 2 garderobestænger 2 skydedøre Skabet er bordet fast til væggen.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. skille ikea møbler ad

Kenneth S. Lorentzen hjælper med handyman arbejde i København S og omegn

Jeg er en ung selvstændig smed som kan lidt af hver med hænderne, fra el til vvs. Have & hus you name it :)

NicolaiWittendorff hjælper med handyman arbejde i Hornbæk og omegn

El arbejde. Montere stikkontakter, spots, lamper, tavle og opsætning af fjernsyn, høtalere og andet