Slibning af betongulv

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring slibning af betongulv

Slibning af betongulv kælder (fjernelse af maling) samt slibning af trægulve st

Vi vil gerne have slebet gulvet i kælderen så det er lidt mere jævnt og så malingen kommer af. ca. 70 m2 I stuen vil vi gerne have slebet trægulve og olie/lak (skal først udføres senere) også ca. 70 m2

Etablering af trappehul til Sammenlægning!

Vi er i gange med at sammenlægge 2 lejligheder på henholdsvis 2. og 3. sal med en trappe. Vi har et færdigt ingeniør projekt og en byggetilladelse på vej fra Kbh kommune. Vi søger erfarne tømrer til etablering af trappehul inkl. udveksling. Lejligheden er på Amagerbro og vi ønsker arbejdet udført fra midt November 2021. Dvs vi ønsker at I udfører: - Lave udveksling efter tegningerne fra ingeniør, samt udfylde den nødvendige dokumentation for, at ingeniør kan udarbejde en slutmelding til kommunen. - Loft og gulv skal genetableres og trappehul udføres, således at det står klart til, at trappefirma kan montere en trappe. Vi planlægger selv at pudse/tapetsere/male hele rummet. - Vi ønsker ikke tilbud på puds, maling eller gulvafslibning. - Vi ønsker selv at bortskaffe byggeaffald. Dvs. alt byggeaffald der måtte være, kan I lade ligge.

Slibning/afhøvling af gulv

Jeg har fjernet et skab og kan se at gulvet er slebet der hvor skabet ikke stod. Jeg vil gerne have det i niveau. Planen er at jeg maler gulvet bagefter

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. slibning af betongulv

Anmeldelse:

Jacob Olsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hinnerup og omegn

AV montør 5 år. Altmuligmand for Mandogbil 3 år. Jeg har egen stor varevogn med det meste værktøj til at løse de fleste opgaver. Både tømrer grej, malergrej og stiger.

Niklas Dahlin hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Græsted og omegn

Har arbejder som håndværker de sidste 10 år, min baggrund er tømrer men laver mange forskellige opgaver. kan hjælpe med alt indenfor Tømrer/nedrivning/bortkørsel.