Slibning af betongulv

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring slibning af betongulv

Slibning af betongulv kælder (fjernelse af maling) samt slibning af trægulve st

Vi vil gerne have slebet gulvet i kælderen så det er lidt mere jævnt og så malingen kommer af. ca. 70 m2 I stuen vil vi gerne have slebet trægulve og olie/lak (skal først udføres senere) også ca. 70 m2

Gulvafslibning og lakering

Jeg søger hjælp til afslibning af lakerede parketgulve og efterfølgende lakering. Gulvene er i bøgeparket fra 1976 og med original lak. Der er ca. 55 m2 gulv fordelt på 4 regulære rum og 5 dørtrin som skal slibes og efterfølgende lakeres med klar lak. Jeg vil meget gerne have en super-slidstærk overflade, så jeg ved ikke om det er 3 lag lak der skal til? Skriv gerne om du har erfaring med lignende opgaver. (Gulvet i køkkenet knager en del, og jeg ved ikke om der evt. kan gøres noget ved det i forbindelse med/inden slibningen?)

Gulvafhøvling/slibning og ny lak.

49 m2 der trænger til en kærlig hånd. Nogle steder er der rimelig meget slitage (ved spisestole og i køkken) og derfor er det nok nærmere en gulvafhøvling der eller ret god slibning. Dernæst vil vi gerne at der kommer en hvidpigmenteret lak på. Vi skal nok fjerne møbler, så det vil være klart.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. slibning af betongulv

Eugen Fetea hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Greve og omegn

Painter, general renovation and construction. I have been in the industri now for over 12 years and own my own company for over 3 years now in Denmark. We do all general building and renovations.

Michael Sørensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Løgstør og omegn

Udfører alt inden for tømrer og montage opgaver. Samt mindre grave opgaver. Eller lægning af terrasse. Har egen service bil med alt i værktøj........