Slibning af gulv

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring slibning af gulv

Færdiggøre kontor

Kontor på 14 km netto, skal færdiggøres. Alt er nedtaget og det er lige til at gå til. Der skal isoleres, opsættes gipsplader fra det nedtagne lofts højde op til kip, opsættes stolpe fra gulv til limtræsbjælke i toppen til brug for afstivning og et stk. hanebånd i den ene side som er fjernet. Dør skal blændes, der skal samtidig opsættes gipsplade i en kasse til fra blændet dør til næste dør- Lægges gulv (lys ask) og samles og opsættes skabe og reoler. I walk ind, skal der fjernes gamle hylder og opsættes 3 stk. vandrør til ophængning af tøj. ca. 2,35 m lang i den ene side og 2 stk. 1,35 i anden side. Den nuværende kan genbruges i den en side, men skal flyttes højere op. Let slibning af gulv, som skal lakeres, ca. 5 ,5 m2 Skabe og reoler er indkøbt. Vi kan evt. selv indkøbe materialer til det øvrige arbejde. El-arbejde bliver udført af elektriker.

afslibning

Gulv afslibning ca. 14 kvm,

Gulvafslibning og lakering

Jeg søger hjælp til afslibning af lakerede parketgulve og efterfølgende lakering. Gulvene er i bøgeparket fra 1976 og med original lak. Der er ca. 55 m2 gulv fordelt på 4 regulære rum og 5 dørtrin som skal slibes og efterfølgende lakeres med klar lak. Jeg vil meget gerne have en super-slidstærk overflade, så jeg ved ikke om det er 3 lag lak der skal til? Skriv gerne om du har erfaring med lignende opgaver. (Gulvet i køkkenet knager en del, og jeg ved ikke om der evt. kan gøres noget ved det i forbindelse med/inden slibningen?)

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. slibning af gulv

Anmeldelse:

Matej Stevuliak hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Tilst og omegn

I am skilled craftsman in various areas of construction as concrete laying, tailing, masoning, painting.. also I have great amount of carpintery and mechanical skills.

Jacob Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Udannet tømrer