Slibning af gulv

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring slibning af gulv

Etablering af trappehul til Sammenlægning!

Vi er i gange med at sammenlægge 2 lejligheder på henholdsvis 2. og 3. sal med en trappe. Vi har et færdigt ingeniør projekt og en byggetilladelse på vej fra Kbh kommune. Vi søger erfarne tømrer til etablering af trappehul inkl. udveksling. Lejligheden er på Amagerbro og vi ønsker arbejdet udført fra midt November 2021. Dvs vi ønsker at I udfører: - Lave udveksling efter tegningerne fra ingeniør, samt udfylde den nødvendige dokumentation for, at ingeniør kan udarbejde en slutmelding til kommunen. - Loft og gulv skal genetableres og trappehul udføres, således at det står klart til, at trappefirma kan montere en trappe. Vi planlægger selv at pudse/tapetsere/male hele rummet. - Vi ønsker ikke tilbud på puds, maling eller gulvafslibning. - Vi ønsker selv at bortskaffe byggeaffald. Dvs. alt byggeaffald der måtte være, kan I lade ligge.

Slibning/afhøvling af gulv

Jeg har fjernet et skab og kan se at gulvet er slebet der hvor skabet ikke stod. Jeg vil gerne have det i niveau. Planen er at jeg maler gulvet bagefter

Gulvafslibning terrazzo og slibning af marmorvindueskarm

Jeg søger én, der med sine maskiner kan slibe mit terrazzogulv og gøre det smukt på ny og give den rette behandling, så det skinner igen. Det samme ønsker jeg for min marmorsvindueskarm. Jeg bor i stueetagen.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. slibning af gulv