Slutrengøring

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring slutrengøring

Rengøring af sommerhus

Vi er 4 ældre mennesker der skal i sommerhus i Ans fra 22. - 29. maj, og vil gerne have slutrengøring af huset, inden vi forlader det. Med venlig hilsen Anne Kjærgaard

Ugentlig rengøring af udlejningssommerhus i Præstø (hver lørdag hele sommeren)

Vi lejer vores sommerhus ud https://www.airbnb.dk/rooms/50370201 hele sommeren. Vi søger en meget grundig og stabil professionel rengøringshjælp, der kan gøre perfekt rent efter vores gæster hver lørdag i tidsrummet 10-16 fra midt juni til slut august: 25/6, 2/7, 9/7, 16/7, 23/7, 30/7 og 6/7. Det er afgørende, at vi kan lave en fast aftale disse dage uden risiko for afbud med kort varsel. Hvis der er enkelte dage, du ikke kan er det ok - blot vi kan planlægge det, når vi indgår aftalen. Det er et plus, hvis du bor i nærheden og hvis du har erfaring netop fra slutrengøring ifm. sommerhusudlejning. Vi vil gerne starte med at købe en prøverengøring hurtigst muligt, måske allerede i den kommende weekend den 21. eller 22.? Send venligst til din timepris og skriv gerne lidt om din erfaring. Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Slutrengøring af 3 værelses rækkehus

Grunddig rengøring af fraflyttet 3 vrelses med 1 bad.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. slutrengøring

Anmeldelse:

Lizette Quist hjælper med rengøringshjælp i Odense SØ og omegn

Rengørings erfaring med sommerhuse, slutrengøring mm. Har hygiejnebevis og er selv sommerhus ejer. Har endvidere erfaring fra rengøring af fitness center: