Spartling af badeværelse

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring spartling af badeværelse

Maling af lejlighed Nørrebro

Spartling af huller efter rilning af ledninger i hele lejligheden. 90 m2 3 værelses lejlighed, 290 cm til loftet, stuk i stue og to værelser. Vægge og lofter samt gulvpaneler skal males i stue, 2 værelser, entré, køkken, badeværelse.

Sprtling af faldstamme + reparation af væg i kælder badeværelse

Vi har fået udskiftet faldstammen i vores badeværelse i vores kælder. Noget af væggen ved siden af er ødelagt i overfladen, så den skal også fikses. Vi ønsker derfor hjælp til spartling af faldstamme samt reparation af væg. Væggen måler ialt 4m2 og området hvor det skal repareres udgør 1/4. Jeg ved ikke om hele væggen skal udbedres.

Spartling og opsætning af filt på badeværelse på Nørrebro

Vi søger nogle der kan færdiggøre vores loftprojekt på badeværelset hurtigst muligt. Der er tale om ca. 4 kvm loft. Vi har sat gips op og spartlet, samt slebet en del af det, men må erkende, at der nok er andre der kan gøre det bedre. Vi har alt materiale klar og til rådighed. BYD gerne på dette, samt også på hvad det vil koste med maling af loftet.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. spartling af badeværelse

Anders Boelsmand hjælper med malerarbejde

Uddannet kok, så ingen håndværksmæssig uddannelse. Har dog både renoveret lejlighed og gammelt hus. Hjælper ofte venner og familie med div handyman opgaver