Spartling af vægge i køkken

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring spartling af vægge i køkken

Erfaren maler søges til istandsættelse af lejemål (fraflytning)

Opgaven angår istandsættelse af ca. 45 kvm. lejemål i forbindelse med fraflytning. Tre værelser samt tekøkken. Vægge og lofter kan males med rulle. Det ene værelse har fem hanebånd, der også kan males med rulle. Mere specifikt skal der udføres følgende: Udspartling af mindre huller i vægge og lettere slibning af dør- og vindueskarme og paneler samt maling af samme. Maling med rulle af vægge og lofter. Regulære, store flader. Evt. maling af døre og vinduer efter nærmere aftale. Maling og materialer haves.

Fuldspartling af køkken

Jeg ønsker en fuldspartling af mit køkken, lukning af alle huller samt malet med grunder, så det er klar til at blive malet. Køkkenet er omkring 7-8 m2. Alle huller i væggen skal lukkes. Alle kanter skal spartles med en fin rundning (jf. billeder) Spartling (Så godt som muligt) bag rør og el måler. (jf. billeder) Derudover ønsker jeg hjælp til at få taget kassen til emhætten ned, så der også kan blive spartlet bag den og op igen bagefter (jf. billeder)

Opgaver i forbindelse med fraflytning af lejlighed på 58 kvm.

Jeg skal flytte 1/9-2020 og jeg søger derfor hjælp til maling og spartling af vægge i soveværelse, entre og stue/køkken i lejligheden. Entreen er malet i en mørk farve (mørke lilla), soveværelse og stue/køkken er malet i en lys farve, derfor skal det igen males hvidt. Dørtrin og karme/lister skal også males. Evt. også loft.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. spartling af vægge i køkken