Spartling af vægge i køkken

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring spartling af vægge i køkken

Maling af loft i stue

Opgave 1: Maling af gibsloft i stue (med kvalitetsmaling fra Jotun), så det skal have 2 lag. Stuen er 6,05 x 3,80. Stuen er ryddet, gulv mm er dækket af inden du kommer. Du er maler, omhyggelig og effektiv. Jeg ønsker en fast pris, så kom med et tilbud. Du er velkommen til at besigtige det. Opgave 2: Spartling af loft og vægge i køkken, og maling af det; det måler 2,50x4,0. Det er fuldspartlet i forvejen, men skal laves professionelt.

Erfaren maler søges til istandsættelse af lejemål (fraflytning)

Opgaven angår istandsættelse af ca. 45 kvm. lejemål i forbindelse med fraflytning. Tre værelser samt tekøkken. Vægge og lofter kan males med rulle. Det ene værelse har fem hanebånd, der også kan males med rulle. Mere specifikt skal der udføres følgende: Udspartling af mindre huller i vægge og lettere slibning af dør- og vindueskarme og paneler samt maling af samme. Maling med rulle af vægge og lofter. Regulære, store flader. Evt. maling af døre og vinduer efter nærmere aftale. Maling og materialer haves.

Fuldspartling af køkken

Jeg ønsker en fuldspartling af mit køkken, lukning af alle huller samt malet med grunder, så det er klar til at blive malet. Køkkenet er omkring 7-8 m2. Alle huller i væggen skal lukkes. Alle kanter skal spartles med en fin rundning (jf. billeder) Spartling (Så godt som muligt) bag rør og el måler. (jf. billeder) Derudover ønsker jeg hjælp til at få taget kassen til emhætten ned, så der også kan blive spartlet bag den og op igen bagefter (jf. billeder)

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. spartling af vægge i køkken

Anmeldelse:

S-H Multiservice hjælper med malerarbejde i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...