Tilslutning af håndvask

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring tilslutning af håndvask

tilslutning af opvaskemaskine og vand til håndvask

jeg skal have tilsluttet opvaskemaskine og vand til håndvask. der skal kunne laves papir til boligforeningen på at det er i orden.

Tilslutning af Opvaske og vaskemaskine til 1 til slutning via deling

Tilslutning af Opvaske og vaskemaskine til 1 til slutning via deling Der er de lange kabler fra både opvaskemaskine og vaskemaskine skal tilsluttes. Dog passer ikke helt fra vandudtag vandhane til aquastop (lille grå dims) skal forstøres mellemled mangler her! (ikke samme størelse) Der er Yt vandtilgang (hvid) til rør de passer efterfølende. Der skal også kigges på vandafgang Y19 (sort) deler ikke passer helt under håndvask (hvor hvid prop, mangler dims overgang?) da den ikke helt passer, bor 1km ved bauhaus og dele kan skaffes. Skal være godkendt VVS der det skal godkendes installation ifølge ejendomskontoret. Arthur & Larisa

HJÆLP tilslutning af toilet, vandvarmer, håndvask og bruser / blevet brændt af.

Har fået ny bad, men ikke fået tilsluttet toilet osv.... toilettet er det vigtigste hvis du ikke har så meget tid.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. tilslutning af håndvask

Issa Mudi hjælper med VVS arbejde i Århus v og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Brøndby og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Elias Habte hjælper med VVS arbejde i Herlev og omegn

Fix med hænderne og god til at bruge hovedet! Været o vvs faget i 5 år nu, tidligere transport arbejde samt flyttesager. Tøv endelige ikke og skrive til mig :)