Udskiftning af stikkontakt

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring udskiftning af stikkontakt

Opsætning af lamper

Der skal sættes ca 4-5 små lamper op i entre og køkken samt repareres et stk. stikkontakt

Tilslutning af hvidevarer + ekstra stikkontakt

Vi ønsker en der kan tilslutte vores hvidevarer i vores nye køkken + plus at vi gerne vil have lavet en ekstra stikkontakt til tilslutning af en microovn i et af skabene. Vi håber lidt på at det måske kan blive torsdag i næste uge (19/5) eller lige deromkring 😊

Montering af el-komfur

Hej jeg fik for et år siden sat stikkontakter i mit køkken med henblik på at skifte komfur. De er så kommet med det i dag, og fortæller at de ikke kan montere det pga, at stikkontakten kun har 3 something. Det er jo vildt ærgerligt, at ham manden har lavet noget forkert. Jeg kan desværre ikke finde kontakt information på ham længere. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at få det fikset, så jeg kan lave mad igen :( Hilsen Julie

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. udskiftning af stikkontakt

Elektrikeren hjælper med el-arbejde i Haderslev og omegn

Kan tilbyde lidt af hvert, lige fra udskiftning af en stikkontakt til nyt el.. udover alm el, kan jeg tilbyde antenne inst. og tele/data inst.

Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med el-arbejde i Frederiksberg og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med el-arbejde i København Ø og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.