Udskiftning af stikkontakt

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring udskiftning af stikkontakt

Ændring af stikkontakter til ekstra stik m. USB stik

I lejligheden er der 4 almindelig stikkontakter, men jeg ønsker en løsning, så jeg kan frigive stikkontakten til f.eks. støvsuger eller andet. Der er nemlig en teknisk hjælpemiddel for hørehæmmede som bruger USB stik, og skal være tændt døgnet rundt til røgalarm, dørklokke, telefon og vækkeur. Er åbne for praktiske, billige eller smarte løsninger, da økonomien spiller lidt ind (har flere opgaver med flere udskiftninger forskellige steder i lejligheden).

Let elektrikerarbejde.

Jeg har to udendørslamper, som skal skiftes og en indendærslampe, som der skal sættes ny ledning i. Stikkontakten vender forkert indeni. Det vil sige at når man slukker for den så tænder den. Der er andre ting jeg gerne vil tale med dig om i forhold til noget strøm k min kolonihave som ikke virker af uvisse årsager.

Strøm og stikkontakter i skur

Strøm og 2-4 stikkontakter i skur med vægge i 44 mm planker. Strøm trækkes fra sommerhus, som ligger få meter fra skuret. Beliggenhed: Femmøller strand ved Ebeltoft.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. udskiftning af stikkontakt

Elektrikeren hjælper med el-arbejde i Haderslev og omegn

Kan tilbyde lidt af hvert, lige fra udskiftning af en stikkontakt til nyt el.. udover alm el, kan jeg tilbyde antenne inst. og tele/data inst.

Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med el-arbejde i Frederiksberg og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med el-arbejde i Viby Sjælland og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have