Udskiftning af stikkontakt

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring udskiftning af stikkontakt

Fixe en stikkontakt

Den har virket tidligere men er stoppet med at virke. Hvad skal det koste?

Opsætning af stikkontakter og væglamper

Vi skal i forbindelse med flytning til ny bolig have lavet følgende el-arbejde i vores nye bolig i 2840 Holte, før vi maler: 1) Opsætning af 2 væglamper i ét værelse (ledninger skal fræses i gipsvæg) 2) Opsætning af 2-3 stikkontakter i ét værelse (ledninger fræses i gips- eller murvæg)

Udskifte afbryder samt fikse manglende strøm i anden kombi-afbryder/stikkontakt

1. Udskifte afbryder i gangen på 1. sal. Denne afbryder og en afbryder i gangen i stueetagen anvendes begge til at styre lyset i gangen på begge etager. Det er kun afbryderen på 1. sal, der skal udskiftes. Der går 4 ledninger ind på afbryderens bagside. 2. Undersøge + udbedre manglende strøm i kombineret afbryder og dobbelt stikkontakt. Er netop blevet udskiftet (så billedet illustrerer den tidligere kombi-afbryder/kontakt). Problemet er med andre ord ikke forbindelsen mellem afbryder/kontakt og ledningerne bagi.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. udskiftning af stikkontakt

Elektrikeren hjælper med el-arbejde i Haderslev og omegn

Kan tilbyde lidt af hvert, lige fra udskiftning af en stikkontakt til nyt el.. udover alm el, kan jeg tilbyde antenne inst. og tele/data inst.

Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med el-arbejde i Frederiksberg og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Matej Stevuliak hjælper med el-arbejde i Tilst og omegn

I am skilled craftsman in various areas of construction as concrete laying, tailing, masoning, painting.. also I have great amount of carpintery and mechanical skills.