Udskiftning af toilet

Vores toilet- og badeværelser er et af de mest essentielle rum i vores hjem. Et manglende toilet eller et ødelagt toilet er en situation de færreste af os har lyst til at opleve. Derfor er det også meget simpelt; toilettet og badeværelset skal fungere. Er du alligevel kommet ud for, at dit toilet er stået af, skal du vide, at du ikke er alene. Det sker nemlig i langt de fleste hjem efter en årrække. Når uheldet er ude, er det vigtigste bare hurtigt at få styr på toilettet igen. Udskiftning af et toilet er dog ikke det nemmeste job for enhver person, og det er de færreste, der har styr på, hvordan en sådan proces foregår, hvis det skal gøres ordentligt. 

Skal du have hjælp til at udskiftning af toilet? Så er du kommet det rigtige sted hen. Her hos Handyhand, kan du nemt finde dig en kompetent Handyhander, som uden tvivl har styr på det med at udskiftning af toilet. Det smarte ved Handyhand er, at man undgår at skulle igennem dyre og besværlige VVS firmaer, som kan være svære at komme i kontakt med, og kan være en bekostelig affære. Med Handyhand er du selv med til sætte prisen, datoen og tidspunktet. Udførelsen for opsætning af et nyt toilet aftales blot med den person, som melder sig på opgaven, som er at hjælpe dig med udskiftningen af dit toilet. Lettere, billigere og mere komfortabelt bliver det således ikke, hvis du blot benytter dig af Handyhand. 

Hvilket toilet skal jeg vælge? 

Når det kommer til udskiftning af toilet, giver det sig selv, at man også skal have sat et nyt toilet i. I dag er valgmulighederne for toiletter mange, og derfor er det en god idé at sætte sig ned og undersøge, hvilken type af toilet man foretrækker. Det at vælge det rigtige toilet kan nemlig gøre rigtig meget for både dit badeværelses udseende, men også for din velvære og komfort. Den mest hyppige model i de danske husstande er stadig den traditionelle hvide porcelæn model på fod. Efterhånden som der sker en udskiftning af toilet fra en ældre model til et nyt, er der flere som vælger en anden type eller model, som skiller sig lidt mere ud fra det traditionelle toilet. Det kan både være farve, størrelse og form, som kan skille sig ud og give noget helt nyt til badeværelset og dets udseende. Derfor er det en sjov idé at kigge efter, om der er et toilet med et lidt anderledes design, som kunne passe til dig, din smag og som opfylder ønskede komfort og funktioner. 

 

Hvornår skal et toilet udskiftes? 

Det er meget forskelligt, hvornår og hvorfor udskiftning af et toilet finder sted. Der kan nemlig være flere forskellige grunde til at vælge at få skiftet toilettet ud. Oftest er der to overordnede grunde, der er de mest hyppige grundlag for at udskifte toilettet. Den mest hyppige grund er, at man vælger at renovere sit badeværelse, enten fordi man er flyttet i hus eller lejlighed, hvor man gerne vil have et helt nyt og lækkert badeværelse, eller fordi det gamle badeværelse er lavet i en gammel stil, og derfor ikke længere designmæssigt passer til egne ønsker og behov. Den anden meget hyppige grund til udskiftning af toilet er, at toilettet er gået i stykker, og derfor skal der installeres et nyt toilet. Det kan være at porcelænet er blevet grimt og skåret, at toilettet ikke længere fungerer optimalt, eller at man skal i gang med en større eller mindre renovering af sin bolig. Der findes dog et hav af andre grunde til, hvorfor man gerne vil have skiftet toilettet ud. Måske man bare er blevet forelsket i en af de nye typer af toiletter, som er på markedet, som man bare må eje. 

Hvad koster et nyt toilet? 

Når det kommer til udskiftning af toilet og der skal vælges et nyt, varierer priserne meget på grund af kvalitet, mærke, design og meget mere. De helt klassiske hvide porcelæn toiletter er dog oftest de billigste modeller, der findes på det danske marked. Vælger man et toilet som prismæssigt ligger i den helt billige ende, vil det typisk bruge mere vand pr. vandskyl og være uden miljømæssige installationer. Hvis man vælger et toilet der bruger en høj mængde vand pr. skyl, vil det i sidste ende være en økonomisk ulempe at vælge en billig model, da det kan blive dyrt på længere sigt i forhold til vandforbrug. Derudover er der også ofte en prisforskel mellem væghængte og toiletter på fod. De væghængte toiletter er en del nemmere at rengøre, og er ofte også lavet i et lækkert og stilrent design. En væghængt model kan også ofte være lidt dyrere end de klassiske toiletter på fod. Dog varierer priserne meget, både når det kommer til design og materiale. Ofte er det også muligt at finde et billigt toilet i et design man godt kan lide, hvis man eksempelvis går på kompromis med materialet. Det samme gælder den anden vej rundt, hvis toilettet skal have et bestemt materiale, kan man gå på kompromis med designet og dermed er det muligt også at finde et toilet i en lidt billigere prisklasse. Ved at vælge Handyhand og finde en person gennem os - når du skal i gang med udskiftning af toilet - kan du spare penge på opsætningen, og lægge flere penge i selve toilettet.

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring udskiftning af toilet

Udskiftning af væghængt toilet.

Da vores toilet her i ISBJERGET har svært ved at skylle ud vil jeg gerne have det udskiftet til et ifø. Jeg kan selv købe det. Boltafstand 180 mm. (Vigtigt).

Væghængt toilet, trænger til ny indmad

Hej ! Jeg har 2 badeværelser med væghængte/indbyggede toiletter, hvor jeg gerne vil have ny "indmad"/komponenter, da de er begyndt at løbe pga slid/kalk. Jeg forestiller mig: - kort besøg for at finde ud af model/dele, som skal indkøbes - besøg 2, hvor dele monteres/udskiftes. Samme arbejde blev gjort for 4-5 år siden - og jeg husker, at "pladsen er trang" for udskiftning, da man skal ind via tryk-panelet; MEN det lykkedes fint sidste gang. Dbh Søren

Udskiftning af vandhane

Der skal skiftes en vandhane, og toilettet skal bringes til ikke at løbe

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. udskiftning af toilet