Udskiftning af vandvarmer

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring udskiftning af vandvarmer

Opsætning af nyt væghængt toilet, håndvask, armatur og Metro vandvarmer

Vi har et lille gæstetoilet i stueetagen, hvor vi skal have udført noget VVS arbejde, og noget tilpasnings- og tømrerarbejde i forbindelse hermed. Udskiftet toilet til væghængt model. Har du/i nogle præferencer i har det bedst med af montere? Har selv fået anbefalet Geberit, som det mindst besværlige at arbejde med og servicere fremad ift Grohe. Vi kunne tænke os at anskaffe som nedenfor. Når cisterneskelet er monteret og inden den væghængte skål monteres så skal terrazzogulvet reetableres og poleres af specialist vi allerede har aftale med. Udskiftning af håndvask og blandingsbatteri: Kan vandlås og afløb monteres smartere end det der løber på tværs over til faldstammen ? Radiator fungerer fint, måske den bare skal slibes og males. Ved at se billeder eller besøg hos os, kan du/i evt. anbefale køb af ny og alternativ mindre radiator med bedre placering. Men der er ikke meget plads. Billeder kan mailes hvis du angiver din e-mail. Har selv indkøbt en ny 30 l metro vandvarmer. Den gamle Metro vandvarmer skal nedtages og den nye opsættes og tilsluttes i kælder. Håndvask der måler 75 x 32,5 x 15 cm + armatur monteres og tilpasses så det hele ser pænt ud. Væg bredde er netop 75 cm. Toiletrum måler 75 x 149 cm Hvis du har en tømrer/snedker tilknyttet, kunne han/I give bud på at bygge op, da vi også kunne tænke os en hylde nedenunder vasken...hvis muligt. Indkøb vi kunne tænke os selv at foretage med mindre du /i selv kan levere enhederne og nogenlunde kan ramme disse priser + naturligvis de stumper og øvrige materialer/fittings der skal til under montering. Men lad høre hvordan du/i forholder jer til det. Cisterne: Geberit Duofix Sigma indbygningscisterne, højde 112cm https://www.billigvvs.dk/geberit-duofix-sigma-indbygningscisterne-hoejde-112cm-175889 Betjeningspanel: Geberit https://www.billigvvs.dk/geberit-sigma-30-betjeningsplade-krommat-krom-1635423 Kumme: Laufen Pro Rimless væghængt toilet m/LCC https://www.billigvvs.dk/laufen-pro-rimless-vaeghaengt-toilet-mlcc-1644217 Håndvask: KUBO by Pulcher - Bad og Stil https://www.badstil.dk/shop/kubo-inside-75l-venstre-uh-9102p.html Vandlås og afløbsrørføring: ikke besluttet. Blandingsbatteri: Semplice by Coll og Jensen – Bad og Stil: https://www.badstil.dk/shop/semplice-shv101-pvd-11224p.html Er du kreativ og kan se og udføre smarte løsninger i små rum, og til rimelig pris er det måske noget for dig. Claus

Udskiftning af vandvarmer

Gammel 30L Metro vandvarmer skal udskiftes til større model i sommerhus (ny vandvarmer ikke indkøbt endnu)

Skift af vandvarmer + armaturudskiftning

Hej, Vi søger en VVS'er, der hurtigt kan komme og skifte en vandvarmer og et håndvaskearmatur på badeværelset (Vola) samt skifte et brusearmatur (Vola). Ved brusearmaturet skal der også skiftes den del, der sidder inde i væggen, da denne er slidt. Håber at høre fra dig.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. udskiftning af vandvarmer

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med VVS arbejde i Herlev og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.