Vinduespudsning inde og ude

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring vinduespudsning inde og ude

Pudsning af vinduer inde og ude

Vinduespudsning. Inde og ude. Hus med kælder, stue og 1. sal

Rengøring 180 m2, vinduespudsning ude og inde.

Afstøvning, støvsugning, gulvvask. Hus bygget 1979, med udnyttet tagetage. Samlet 180 m2. Pudsning af vinduer ude og inde. Oppe: to vinduer, to havedøre, to skråvinduer.. Nede: 6 vinduer, to havedøre.

Vinduespudsning og lidt havearbejde

Hej Jeg leder efter hjælp til min pensionerede mor ang. vinduespudsning af 7 almindelige størrelse vinduer og 1 terrassedør både inde og ude. Dernæst lidt ukrudt fjernelse og fjernelse af katte-efterlandskaber i 2 små bede. Hun bor i lejlighed i stueetagen, så ude arbejdet er minimal. Du må meget gerne sms eller ringe til mig på 30225555. Der søges en med interesse i kr 100,- pr. time:-) Jeg glæder mig til at høre fra dig. Med venlig hilsen Susanne

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. vinduespudsning inde og ude

Daniel Zacchi hjælper med vinduespudsning i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Mikkel Fink hjælper med vinduespudsning i Næstved og omegn

Kvalitetsbevidst og grundig. Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med vinduespudsning i Kolding og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver