×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker
Der kan ikke bydes på denne opgave mere.

Sød lille børnefamilie søger rengøringshjælp

Hus

BUD ØNSKES

Rengøring og oprydning

Hvad så med afregningen?
Afregningen for det udførte arbejde sker direkte mellem opgavestiller og handyhander.

Hvem får opgaven?
Opgavestilleren vælger selv den handyhander som skal løse opgaven. Typisk lægges der vægt på gode bedømmelser, timeprisen, og handyhanderens profiltekst og billede. Så sørg for at lave en god profiltekst, og upload et billede hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere

Sød lille børnefamilie søger rengøringshjælp
Opgave-ID
10096
By
Varde
Postnummer
6800
Oprettet
17. nov. 2014
Kontaktperson
Maria

BESKRIVELSE

Vi er en lille børnefamilie bestående af mor, far og barn på 1 år der har travlt i hverdagen og derfor savner et renere hjem. Vi drømmer om en hjælper der kan støve af, støvsuge, ordne badeværelset og vaske gulve i entre, bryggers, køkken og badeværelse - plus evt andet der lige måtte trænge. Cirka 2 timer ugentligt. Har du erfaring er det en fordel men intet krav. Vi er ikke rygere og har ingen dyr. Vi er søde mennesker der også gerne snakker lidt med dig hvis du har interesser der matcher vores, og klikker vi lover vi gode forhold med julegaver :-) Vi drømmer om, at du er gymnasieelev/efterlønner/pensionist, ikke-ryger og til at stole på :-)