×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker
Der kan ikke bydes på denne opgave mere.

Sikringer evt omkobling af strøm

Hus

BUD ØNSKES

Elektriker

Hvad så med afregningen?
Afregningen for det udførte arbejde sker direkte mellem opgavestiller og handyhander.

Hvem får opgaven?
Opgavestilleren vælger selv den handyhander som skal løse opgaven. Typisk lægges der vægt på gode bedømmelser, timeprisen, og handyhanderens profiltekst og billede. Så sørg for at lave en god profiltekst, og upload et billede hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere

Sikringer evt omkobling af strøm
Opgave-ID
10127
By
Humlebæk
Postnummer
3050
Oprettet
21. nov. 2014
Kontaktperson
Jørn F.

BESKRIVELSE

Hej. Jeg har en vaskemaskine og varmvandtank der, som det eneste, er koblet opp på en af vores sikringsgrupper. Efter vi indstallerede ny varmvandtank brænner vi sikringerne af kontinuerligt. Det mistænkes at det er pga at f.x. varmvandtank nu er koblet for 230v, mens den hellere skulle være koblet på 420v. I tillæg er sikringsgruppen disse to koblet på for max 10ampere, mens det kunne måske være en ide at skifte den til max 16 amp. Jeg har lagt ved et billede der viser koblingsboxer ved vaskemaskine og varmvandtank, samt et udsnit af vores sikringsbox.