×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker
Der kan ikke bydes på denne opgave mere.

Skur og carport - tømrer søges.

Hus

BUD ØNSKES

Tømrer & Snedker

Hvad så med afregningen?
Afregningen for det udførte arbejde sker direkte mellem opgavestiller og handyhander.

Hvem får opgaven?
Opgavestilleren vælger selv den handyhander som skal løse opgaven. Typisk lægges der vægt på gode bedømmelser, timeprisen, og handyhanderens profiltekst og billede. Så sørg for at lave en god profiltekst, og upload et billede hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere

Skur og carport - tømrer søges.
Opgave-ID
9495
By
Hasselager
Postnummer
8361
Oprettet
27. aug. 2014
Kontaktperson
Nissar

BESKRIVELSE

Der er tale om et skur af ca 6 kvadratmeter, som er isoleret både i vægge, loft og gulv, hvor der også er trukket kabler til el-installation. Der skal skrues spånplader af 12mm på væggene, profilbrædder af fyr rustik lud- og voksbehandlede profilbrædder 19x125mm i loftet og gulvspånplader skal lægges på det isolerede gulv. Rundt omkring i hjørnerne skal der lister på. Om muligt vil jeg gerne have 2 hylder op på 2 af væggene i skuret, samt male det hele indvendigt i hvidt. Herudover, i forlængelse af skuret er der et carport, hvor i loftet er der trukket kabler til installation af spots. Der skal loftebeklædningen i form af profilbrædder af fyr rustik lud- og voksbehandlede profilbrædder 19x125mm. Der er tale om ca. 15-16kvadratmeder loft. Arbejdet er ret simpelt. Jeg er selv kommet til skade i hånden og ikke kan færdiggøre det. Da jeg er sygemeldt og er hjemme er der mulighed for at komme og kigge, samt vurdere arbejdet. Jeg er hjemme hver dag. Der er allerede indkøbt 24stk. x 19mm x 125mm x 4800mm og 24stk. x 19mm x 125mm x 4200mm profilbrædder til loftbeklædning.