×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker
Der kan ikke bydes på denne opgave mere.

Tømrer til udformning af køkken søges.

Hus

BUD ØNSKES

Tømrer & Snedker

Hvad så med afregningen?
Afregningen for det udførte arbejde sker direkte mellem opgavestiller og handyhander.

Hvem får opgaven?
Opgavestilleren vælger selv den handyhander som skal løse opgaven. Typisk lægges der vægt på gode bedømmelser, timeprisen, og handyhanderens profiltekst og billede. Så sørg for at lave en god profiltekst, og upload et billede hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere

Tømrer til udformning af køkken søges.
Opgave-ID
9904
By
København N
Postnummer
2200
Oprettet
27. okt. 2014
Kontaktperson
Louise

BESKRIVELSE

Jeg har revet mit køkken ud (ca. 3 m i længden). Nu arbejder jeg på at pudse vægge og installere hvidevarer. Efter installation af hvidevarer, vil har jeg brug for en tømrer til at konstruere følgende: - 1 køkkenelement til håndvask - 1 udskæring af køkkenbordplade (der er et par faldstammer, der skal skæres udenom + der skal skæres ud til håndvask). - Konstruktion af element til at holde bordplade på plads. - Udformning af element i ca. 25 cm dybde foran vindue. - Elementerne skal tilpasses eksisterende skabslåger. Første møde må gerne være et afklarende møde, således at vi kan afstemme de forskellige opgaver, og hvad det samlet vil tage af tid.