×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker
Der kan ikke bydes på denne opgave mere.

Bliv indsamler, hjælp andre og få løn

Diverse

BUD ØNSKES

Andet arbejde

Hvad så med afregningen?
Afregningen for det udførte arbejde sker direkte mellem opgavestiller og handyhander.

Hvem får opgaven?
Opgavestilleren vælger selv den handyhander som skal løse opgaven. Typisk lægges der vægt på gode bedømmelser, timeprisen, og handyhanderens profiltekst og billede. Så sørg for at lave en god profiltekst, og upload et billede hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere

Bliv indsamler, hjælp andre og få løn
Opgave-ID
9969
By
København
Postnummer
1160
Oprettet
04. nov. 2014
Kontaktperson
Medic Care

BESKRIVELSE

Unge friske udadvendte mennesker søges til at blive indsamler for en god sag og får muligheden for at tjene nogle gode lommepenge. samt bonusser og gavekort til diverse firmaer. Nu er indsamlingen for alvor gået i gang til de syge børn rundt omkring i verden, vi hjælper til de kan få medicin og mad på bordet og en bedre fremtid. Du kan gøre en stor forskel og deltage aktivt i dette og få løn for det. Vi har mange ledige stillinger og vi se helst at få folk i forskellige områder af stor københavn.