×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

handyhand for virksomheder

handyhand er som udgangspunkt et formidlingssite for mindre opgaver i hus og hjem for private. Men rigtig mange virksomheder har også stor gavn af at bruge handyhand. Enten til at skaffe nye kunder eller til at finde ad hoc-medarbejdere i travle perioder.

Få nye kunder gennem handyhand!

Er du en mindre virksomhed med et produkt og en timepris, der kan matche de private handyhandere, er der masser af arbejde at hente gennem handyhand. En række mindre virksomheder – typisk håndværkere, rengøringsfirmaer, PC-support mv. – har grebet chancen og kan nu glæde sig over løbende at få tilbudt både større og mindre opgaver. Mange kunder på handyhand foretrækker også, at arbejdet udføres af en registreret og evt. autoriseret virksomhed.

HD service får mere end 50% af opgaverne gennem handyhand.

Opret din HANDYHAND profil med det samme. Arbejdet venter.

> Opret din profil

Find ad hoc-medarbejdere gennem handyhand!

Har du i kortere eller længere tid brug for nogle ekstra hænder til fx praktiske opgaver i virksomheden, kan du nemt finde personen på handyhand. Her er mange kvalificerede handyhandere, som hurtigt kan komme og løse alverdens opgaver.

Opret en opgave og beskriv, hvad det er du mangler hjælp til. Så kan du selv vælge mellem de mange kvalificerede handyhandere, der tilbyder deres hjælp. Lønnen udbetales som B-indtægt, og aftalen er derfor uden nogen forpligtelser - ud over de aftalte timer.

Hillerød Golf Klub fandt hjælp på handyhand. 

> Opret din opgave

Træk det fra i skat

Når du opretter en erhvervsprofil eller en opgave på handyhand, sidestilles det med markedsføring, og omkostningen er dermed fuldt fradragsberettiget. Samtidig koster en opgave på handyhand langt mindre end for eksempel annoncer i ugeaviserne, telefonbogen eller på diverse internetsites, og så rammer din markedsføring på handyhand.dk 100% den rigtige målgruppe.

> Opret din opgave