Nyt hus med have

At anlægge en have som man vil have den, er en opgave, der tager tid. Pas først og fremmest på med ikke overilet fælde det hele i haven. Det kunne jo være at man kunne genbruge træerne eller buskene et andet sted i haven.

 

Lav en haveskitse

 

Lav en haveskitse eller få en havekonsulent til at lave den for jer med jeres ønsker og behov. Tag på planteskolen og hent plantekataloger, som i kan tage med hjem.Lav en liste over de  blomster, træer og buske som i gerne vil have i haven - så bruger man ikke for mange penge på forkerte og impuls-indkøbte ting. 

 

Opdel haven i etaper

 

Hvis det er en større ændring af haven det drejer sig om, så opdel haven i etaper og begynd omkring huset. Så kan man sidde ude, og nyde det første færdige resultat. Fæld ikke for mange af de store træer da de giver læ og bremser vinden i forbindelse med storm. Inden fældning af store træer, er det samtidig vigtigt at tjekke, om de skygger for solen i haven eller om de skygger for solen så den ikke kommer ind i stuerne.

 

Haveplanen skal indeholde terrasser og gerne flere, så der både er en morgen og eftermiddags terrasse, samt en køkkenhave. Derudover skal der tages hensyn til, om der er børn og dyr i familien.

 

Man planlægger haven efter ens behov.

 

Er man glad for havearbejde, anlægger man bedene derefter, da større bede uden bunddæk skal passes regelmæssigt. Er man ikke til så meget til havearbejde, skal haven anlægges efter dette - altså bede uden den store vedligeholdelse eller ingen bede, da det ellers bare vil blive en sur pligt at skulle i haven.

 

God fornøjelse. 

Ønsker du hjælp til at løse en opgave vedr anlæg af have

På HandyHand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver

Du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud

Nedenstående er et udpluk af dem som tilbyder deres hjælp indenfor kategorien Anlæg af have