Fjern dyrehår fra møbler

Kæledyr er noget af det bedste, som vi har. De sørger for, at du aldrig føler dig alene og giver dig ubetinget kærlighed. Men selvom hunde, katte og lignende er skønne, fælder mange af dem også, og det kan tydeligt ses i hjemmet - særligt på møblerne. Heldigvis er det lettere at fjerne dyrehår fra møblerne, end du lige regner med, og i det følgende finder du et par gode tips til hvordan.

Børste med nylonstrømpe

Hvis du har en børste, som du ikke bruger mere, og som ikke er alt for stiv, kan du med fordel tage denne og putte en nylonstrømpe ned over. Når du kører denne over dine stofmøbler, vil hårene helt naturligt klæbe sig til nylonstrømpen på grund af den statiske elektricitet, der opstår.

Gummihandsker eller vinduesskraber

Gummihandsker er også en anden måde, hvorpå du kan få dyrehår væk fra dine møbler. Tag et par gummihandsker på hænderne, og så er det ellers bare at komme i gang med at gnubbe. En vinduesskraber kan også fungerer til at fjerne dyrehår fra møbler. Du kører den bare hen over det pågældende møbel, og så tager den en stor del af hårene.

Fnugrullen tager alle hårene

En fnugrulle er helt genial, hvis du gerne vil have dyrehår let og effektivt af dine møbler. Disse sørger nemlig for, at dyrehårene klæber til den, når du kører den hen over dine møbler. Hvis ikke du har en fnugrulle, kan det også fungere med tape om din hånd. Dette fungerer på samme måde som fnugrullen, du skal blot duppe sofaen i stedet for at rulle din hånd hen over.

Støvsug jævnligt

Det siger måske sig selv, men når du har kæledyr, er du nødsaget til at støvsuge oftere end dem, der ikke har kæledyr i hjemmet. Det gælder også i forhold til at støvsuge dine møbler. Når du sørger for at støvsuge jævnligt, kan du som regel holde dyrehårene i skak, og din sofa eller lignende kommer derfor ikke til at ligne én stor hårknude. Faktisk er det utrolig vigtigt, at du støvsuger dine møbler fri for dyrehår jævnligt, eftersom jo længere hårene sidder der, jo svære er de at få væk.

Hold dit kæledyr fri for hår

Sidste råd lyder på, at det er en god ide at børste dit kæledyr en gang om dagen, hvis denne fælder meget. På den måde kan du minimere, hvor meget dit kæledyr fælder i resten af huset, og du slipper derfor for den helt store kamp med dyrehår i møblerne, på gulvet og tøjet. Der findes mange forskellige gode børster til kæledyr, og derfor er det bare med at finde din favorit.

Ønsker du hjælp til at løse en opgave vedr rengøring

På HandyHand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver

Du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud

Nedenstående er et udpluk af dem som tilbyder deres hjælp indenfor kategorien Rengøring