Vinduespudsning

Det er langt fra unormalt ikke at pudse sine egne vinduer, men i stedet få en vinduespudser til at klare arbejdet. Du har sikkert opgivet håbet om at gøre det på egen hånd, fordi der bliver ved med at komme striber, selvom vinduespudseren får det til at se så nemt ud, og du har iagttaget ham et utal af gange i processen. Heldigvis findes der råd, som gør det lige så nemt for dig at få et flot resultat, som det er for den erfarne vinduespudser.

Undgå striber

Striber er en af de helt store skurke, når det kommer til at pudse vinduer. Striberne kommer dog ikke af sig selv, men i stedet fra dig der gør en række fejl under din vinduespudsning. Heldigvis er det fejl, der er lette at rette op på. Under din vinduespudsning, benytter du helt sikkert varmt vand, skraber lodret, langsomt og uden overlap - hvis ikke du kan nikke genkendende til det hele, kan du helt sikkert nikke genkendende til mindst én af tingene. Det er disse ting, der er med til at danne striberne på de ruder, som du ellers troede, ville se nyvaskede ud. Det som du i stedet skal gøre ved vinduespudsning, er at benytte koldt og rent vand. Det er vigtigt, at du skifter til nyt vand med det samme, at det begynder at se lidt beskidt ud, ellers får du ikke rene ruder. Desuden skal du benytte det rigtige rengøringsmiddel, hurtighed, de rigtige teknikker og redskaber. Det kan lyde mere kompliceret, end det er. I virkeligheden er vinduespudsning nemlig utrolig enkelt. Det du skal bruge, er: En spand Koldt, rent vand med opvaskemiddel Svamp eller indsæber Skraber Og en blød, fnugfri klud

Sådan gør du

Det kræver kun et par enkle steps at klare vinduespudsning på det rigtige måde. Først sæber du ruden ind, hvorefter du tager vinduesskraberen og skraber i vandrette bevægelser. I hjørnerne skal du sørge for at dreje i håndleddet. Alt dette skal du sørge for at gøre i et stabilt og forholdsvis hurtigt tempo. Når du når ned på den næste bane, er det vigtigt, at du kører med et par centimeters overlap af den tidligere bane. Mere skal der ikke til, før du står med rene ruder.

Ønsker du hjælp til at løse en opgave vedr rengøring

På HandyHand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver

Du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud

Nedenstående er et udpluk af dem som tilbyder deres hjælp indenfor kategorien Rengøring