Vin – temperatur

Det er altid bedre at servere en rødvin lidt for kold end lidt for varm, da den i glasset hurtigt vil stige i temperatur. Det er derimod sværere at nedkøle en for varm rødvin. Generelle retningslinjer for serveringstemperatur af vin: Billige mousserende vine: 6-8°. Champagne o. lign.: 8-12°. Hvidvin med høj syre: kolde, ved 8-10°. Hvidvin med lav syre: ikke for koldt, ved 12-16°. Rosévin: 8-12°. Syrerige, tanninfattige rødvine: 10-14°. Mediumfyldige og kraftige rødvine: 16-18°. Ældre, drikkemodne rødvine: 18-20°. Søde hvidvine: 8-12°.

Ønsker du hjælp til at løse en opgave vedr servering eller anden hjælp til fest

På HandyHand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver

Du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud

Nedenstående er et udpluk af dem som tilbyder deres hjælp indenfor kategorien Servering eller anden hjælp til fest