Jette M.
Ishøj
Det er altid bedre at servere en rødvin lidt for kold end lidt for varm, da den i glasset hurtigt vil stige i temperatur. Det er derimod sværere at nedkøle en for varm rødvin. Generelle retningslinjer for serveringstemperatur af vin: Billige mousserende vine: 6-8°. Champagne o. lign.: 8-12°. Hvidvin med høj syre: kolde, ved 8-10°. Hvidvin med lav syre: ikke for koldt, ved 12-16°. Rosévin: 8-12°. Syrerige, tanninfattige rødvine: 10-14°. Mediumfyldige og kraftige rødvine: 16-18°. Ældre, drikkemodne rødvine: 18-20°. Søde hvidvine: 8-12°.
Med disse retningslinjer i tankerne, kan du nu nyde din vin med den optimale serveringstemperatur.
Ishøj
Dronninglund
Faxe
På Handyhand tilbyder private billig hjælp til at løse opgaver, du kan gratis oprette din opgave her og lade handyhanderne kontakte dig med bud