Gå aldrig
glip af
noget

google playstore link
smartphone med handyhand app

Lær app’en at kende

smartphone med handyhand app

Opret eller find opgaver

Opret opgaver, som du ønsker hjælp til, eller byd på opgaver, som du ønsker at udføre.

Nemt at kommunikere med andre

Når du accepterer et bud fra en Handyhand, eller selv er blevet valgt til at udføre en opgave, er det muligt at kommunikere direkte gennem private beskeder.

smartphone med handyhand app
smartphone med handyhand app

Hurtig og sikker betaling

Gennem vores sikre betalingssystem, vil du eller din Handyhand blive betalt for det udførte arbejde.

Hent appen nu

handyhand google playstore link
handyhand appstore link

Spørgsmål og svar

 • Hvad koster det at bruge Handyhand?

  Det er gratis at bruge Handyhand til at finde hjælp til dine opgaver. Det eneste du skal betale for, er den hjælp du finder gennem platformen, som ofte er op til 70% billigere end håndværker prisen. Du vil både modtage bud fra private og virksomheder. Ved du ikke hvad du bør betale for en opgave, så kan du vælge muligheden 'Modtag bud', og så vil vores hjælpere give deres bud på hvad opgaven skal koste. Alt du skal gøre er at oprette din opgave, modtage tilbud og vælge din hjælper. Din hjælper betales først igennem systemet, når opgaven er færdig.

 • Hvad kan jeg finde hjælp til?

  Du kan finde hjælp til stort set alt på Handyhand. Uanset om du har brug for en handyman, tømrer, rengøringshjælper, VVS'er, gartner, hundelufter, maler, murer eller noget helt andet, så kan du finde den rette person til din opgave på Handyhand.

 • Hvordan bruger man Handyhand?

  Det er meget nemt at bruge Handyhand. Alt du skal gøre er at oprette en opgave ved at trykke på 'Opret opgave'. Giv en god beskrivelse af den opgave du skal have løst, hvornår der senest kan gives tilbud og hvor den skal udføres henne. Du sætter et budget som er fair og passer opgaven, eller vælger at modtage bud. Derefter er alt du skal gøre at læne dig tilbage, modtage bud og vælge din hjælper. Nemmere bliver det ikke!

 • Hvordan betaler man?

  Handyhand gør det nemt og sikkert at betale for din opgave med HandyhandPay™. Når du vælger en hjælper gennem platformen, holdes din betaling sikkert i systemet, indtil opgaven er udført - og det bestemmer du hvornår den er! Først når du har meldt at opgaven er færdig, udbetales pengene til din hjælper. Skulle opgaven ikke blive udført af den ene eller den anden grund, så kan du godt annullerer opgaven og blive refunderet.

 • Jeg vil gerne udføre opgaver og tjene penge, kan jeg det?

  Ja! Er du en god handyman, en skarp maler, dygtig møbelsamler eller noget helt tredje, så er det super nemt at finde opgaver nær dig. Find en opgave du har lyst til at udføre, så stil spørgsmål til opgaveejeren eller giv et bud på opgaven. Handyhand gør det nemt at få små og mellemstore jobs online igennem vores platform. Hjælp folk med at få løst opgaver i hjemmet og tjen penge i dag på små opgaver. Begynd at tjene penge i dag som Handyhander!

 • Hvad med skat?

  Handyhand sender kvitteringer til både dig og din hjælper, samt gør det muligt at holde overblik over sin indtjening på platformen, og gør det dermed nemt at indberette til skat, hvilket vi stærkt opfordrer alle vores hjælpere til at gøre.