Løn som freelancer

Beregn hvad dit honorar kan være! Med beregneren kan du få et realistisk estimat på hvor meget du kan tjene per uge eller per måned!

Hvor meget kan du tjene?

Med

opgaver per

Løn som freelancer

Vores freelance-løn-beregner giver dig muligheden for at finde ud af værdien af dine færdigheder

Hvad kan du bruge beregneren til?

Mange danskere oplever at de stigende leveomkostninger påvirker deres økonomi, og der ikke er ligeså mange penge til at leve som de gjorde før. Med stigende priser på boliglånsrenter, madvarer, benzin og energi kommer er der mindre penge tilovers hver måned. Det betyder altså at de fleste skal betale mere for at opretholde deres levestandard, og muligvis har brug for ekstra penge til at bidrage til deres indkomst og holde trit med hverdagsudgifterne.

Derfor har vi lavet en freelance honorar beregner som du kan bruge til bedre at forstå hvordan du kan tjene noget ekstra på dine evner og færdigheder. Hvad end du har grønne fingre og ekspert i alt der har med havearbejde at gøre, eller om du ved præcis hvilke rengøringsmidler der skal bruges til at fjerne hvilken som helst plet er der en opgave for dig på Handyhand. Dette nye værktøj fjerner gætværket, så du bedre kan estimere dit honorar og indtjeningspotentiale og tage kontrol over din indkomst og livsstil.

Vil du vide, hvor meget du kan tjene? Vælg fra en af over 40 forskellige kategorier, såsom flyttehjælp, havearbejde eller rengøring, og indtast derefter følgende:

  • Antal opgaver om ugen

  • Frekvens - ugentligt eller månedligt

...og voilà! Beregneren bruger gennemsnittet af opgaveprisen baseret på vores markedsplads-data.

Er du den fødte handyman?

Brug dine færdigheder og tjen op til 35.000 om måneden med 5 opgaver om ugen.

kvindelig handyman

Tjen op til

DKK 35.000

Om måneden

værktøjs ikon
dreng der gør rent

Tjen op til

DKK 28.000

Om måneden

rengørings icon

Er du skarp til at gøre rent?

Uanset om det er en rutine- eller slutrengøring, kan du tjene penge på dine rengøringsfærdigheder og tjene op til 28.000 DKK om måneden, hvis du udfører 5 opgaver om ugen.

Har du grønne-fingre?

Elsker du havearbejde, planter eller bare at være ude i naturen? Tjen op til 38.000 DKK per måned med 5 havearbejdsopgaver per uge.

havemand

Tjen op til

DKK 38.000

Om måneden

værktøjs ikon

Lær app’en at kende

smartphone med handyhand app

Opret eller find opgaver

Opret opgaver, som du ønsker hjælp til, eller byd på opgaver, som du ønsker at udføre.

Nemt at kommunikere med andre

Når du accepterer et bud fra en Handyhand, eller selv er blevet valgt til at udføre en opgave, er det muligt at kommunikere direkte gennem private beskeder.

smartphone med handyhand app
smartphone med handyhand app

Hurtig og sikker betaling

Gennem vores sikre betalingssystem, vil du eller din Handyhand blive betalt for det udførte arbejde.