Havemand til havearbejde

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra havemænd nær dig

Havemænd til alle dine behov

Græsslåning og hækklipning

Design og anlæg af have

Beplantning og beskæring

Pleje og vedligehold

Enhver haveopgave

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste havemænd

Opgaveejer for løst opgaver online

Joaquin F.

København N

4.9
(93)

Seneste Anmeldelse

"Joaquin and his guy did a great job on our hedges. They where here on the hottest day of the year and still went at it like crazy 💪🏼😊"

Opgaveejer for løst opgaver online

Michal P.

Randers NV

4.9
(72)

Seneste Anmeldelse

"Jeg følte mig i gode hænder og Michal har været meget fleksibel også da jeg ønskede ændringer i arbejdet. Så de bedste anbefalinger for et stykke meget professionelt arbejde."

Opgaveejer for løst opgaver online

Erkan S.

Hedehusene

4.9
(466)

Seneste Anmeldelse

"Rigtig effektiv og hurtig🙏🏻 kontakter ham igen hvis jeg får brug for hjælp"

Opgaveejer for løst opgaver online

Karsten N.

Allerød

4.9
(41)

Seneste Anmeldelse

"Et rigtig flot stykke arbejde og oprydning efter hækkeklipning"

Opgaveejer for løst opgaver online

Christian T.

Aarhus N

4.9
(87)

Seneste Anmeldelse

"Fantastisk oplevelse. Jeg er så glad for det arbejde Christian har lavet. Perfekt !"

Opgaveejer for løst opgaver online

Chano T.

Esbjerg

5.0
(154)

Seneste Anmeldelse

"Hurtig, præcis og udført som aftalt."

Opgaveejer for løst opgaver online

Jan Theodor K.

Hillerød

4.9
(60)

Seneste Anmeldelse

"Kan ikke vurdere udørelse"

Opgaveejer for løst opgaver online

Kim H.

Ringsted

4.6
(32)

Seneste Anmeldelse

"Godt udført arbejde, præcis som vi ønskede det. Kim er pålidelig og meget fleksibel ift. arbejdstider. Klar anbefaling herfra!"

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Hej. Jørgen var her til tiden, en meget flink og yderst omgængelig mand. Meget kompetent.

Lugning forhave med nye vandplanter. Efter håndværkere ligner det lo.. alt er trampet ned. Trænger til at blive luget. Lad os se med forhaven, før jeg vil sige noget om baghaven 🤔😁

700,-

comment.user?.profileImg

"Mohammed er meget hjælpsom og fleksibel og har erfaring inden for mange forskellige områder. Han gav gode råd og var hurtigt færdig samt leverede et flot resultat."

Jeg skal have kørt grene fra haven væk, de fylder nok en mellemstor trailer. Grenene er fra afklippe

1,000,-

comment.user?.profileImg

Super behagelig og godt arbejde!

Fjerne ukrudt i forhave og baghave.

2,000,-

comment.user?.profileImg

Ihor kom og ordnede vores forhave til perfektion. Effektiv og grundig. Vi var meget glade for det arbejde han udførte. Det er ikke sidste gang vi vil bruge ham til en opgave. Stor anbefaling.

Havearbejde i forhave/indkørsel

400,-

comment.user?.profileImg

Han er en meget effektiv, arbejdssom og venlig ung mand, som har udført arbejdet præcist som aftalt. Jeg er meget tilfreds og bruger ham gerne igen en anden gang :)

Rækkehushave: Havearbejde, fjerne alger og male låge

1,400,-

comment.user?.profileImg

Fantastisk arbejde, alt i have og forhave blev ordnet. Kan klart anbefales.

Have og forhave skal ordnes (græs, hæk, bed og ukrudt mellem fliser)

1,000,-

Gennemsnitslig anmeldelser af havemænd

Baseret på 1678 Anmeldelser

4.86
1550
75
19
6
28

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Havearbejde

1,000 kr

Nørresundby

Efter at have haft håndværkere i en lang periode, så ser have, indkørsel mv ikke super godt ud. Vi ønsker hjælp til, at der bliver slået græs, fjernet ukrudt i indkørsel, få styr på de få bede, der er i haven. Du skal selv have udstyr med og rydde op efter dig selv, så det hele ser godt ud.

Hjælp til havearbejde.

Aalborg

Der skal slås græs hække og en busk skal studses ukrudt i fliser fjernes og ukrudt i nogle små bede fjernes også. Afsluttes med fejning og fjernelse af haveaffald. Hurtigst muligt.

Generelt havearbejde, forårsklargøring.

1,000 kr

Storvorde

Jeg har en have, som ligner noget der er løgn efter en travl sommer sidste år og lang vinter, hvor jeg ikke har haft tid til at gøre noget ved den. Alle bede er overgroet med ukrudt og trænger til at få skåret/hakket kanterne til, hvor græsset er groet ind over. Der er en fliseterasse, hvor fliserne trænger til at blive renset og få fjernet ukrudt enkelte steder (og efterfyldt med sand/grus som holder ukrudtet nede, hvor du fjerner det). Græsset ligner også noget værre noget, men er ikke sikker på at det skal være med i opgaven da der måske skal professionel hjælp til som er miljørigtig. Du må meget gerne være gartner eller have stor erfaring med havearbejde, da resultatet helst skal være pænt. Svært at sige hvor stort et areal der er tale om, haven er 1000m2 men det er jo ikke overalt der er bede ;)

Havehjælp

5,000 kr

Herlev

Vi har en have som vi ikke har fået holdt ordentligt. Vi søger derfor en der kan komme og få gjort det hele flot igen, og så løbende komme og vedligholde det efterfølgende. Det drejer sig i stor grad om fjernelse af ukrudts både bede og fliser, beskæring af buske, klippe græskanter så man igen kan se stenene der afskærmer bedene, osv. Haven er nok cirka 500kvm hvoraf cirka halvdelen nok er fliser. Jeg gætter på at der er en hel dags arbejde her første gang, og så kan det holdes ved lige med et par timer om måneden

Let havearbejde

Borkop

Vi vil gerne have lidt hjælp til at holde vores have pæn igennem foråret og sommeren. I første omgang har vi behov for hjælp til følgende: - Fjerne ukrudt mellem fliser (ca 50 kvm) og i hæk på ca. 6 meter - Fjerne et lille bed med døde planter (ca. 1x1 m) og så græs - Efterfylde granitskærver i indkørsel (ca 50 kvm) Derefter ønsker vi løbende hjælp til at holde ukrudtet nede ila. forår og sommer. Vi ser frem til at høre fra dig! Vh Richard og Ingvild Så hurtigt som muligt og gerne løbende henover foråret/sommeren. Men det er også fint hvis du kun ønsker et enkelt opdrag!

Have: plæneklipping, fjernelse af ukrudt, mm.

1,200 kr

Slagelse

Hej, vi er lige flyttet ind i et nyt sommerhus og vi vil gerne have nogen hjælp til at slå græsset (cirka 700 m2), fjerne de store ukrudt fra indkørslen, måske rette nogle bukser. Græsklipning har prioriteten, da den tidligere ejer ikke har klippet det inden husets overtagelse.Vi har lidt værktøj, men du må gerne tage dine egne med, hvis du har dem. Tak :-)

Sommerklargøring af have

1,500 kr

Herning

Vores have er groet lidt til og vi har brug for hjælp til at få den pæn igen. Der skal luges ud i hæk og bede, fjernes ukrudt mellem fliser på terrasse og skæres kanter til langs græsplænen. Det er kun 1 gang vi har brug for hjælp.

Havearbejde

2,000 kr

Gentofte

Vi skriver da vi leder efter en dygtig og prisvenlig havemand der kan hjælpe os med vores lille have vi ikke har besøgt i 2 måneder i Gentofte på Liljevej. Det er en relativ lille grund på under 200 kvm og det er et meget overskueligt projekt. Arbejdet er bestående af: • Fjerne ukrudt mellem fliser • Slå græs i haven og fjerne det værste ukrudt (meget lille plæne kun 100 kvm) - Evt få haven til at spille igen, der har været meget tørke. • Barbere høj hæk ud til vejen og genskab ”buen” i gennemgangen. Denne hæk er den størte opgave af dem alle da den kræver stige. Der er dog både fortov og plæne stigen kan stå stabilt på • Trimme budske og fjerne ukrudt på grunden (eksempelvis hvor alle buske groer er der meget grimt med ukrudt) • Få bede skal have fjernet ukrudt. Vi får denne opgave i bud 4 steder og søger: Anslået pris og timer Vi ønsker at dette arbejde kan igangsættes hurtigst muligt så vend tilbage på Mail.

Slå græsplænen/havearbejde

Græsted

Vi er lige flyttet i hus og søger efter en som kan slå græsset og evt. plukke noget ukrudt i indkørslen. Vi har desværre ingen haveredskaber eller maskiner så det er noget du selv skal medbringe :) Gerne i løbet af den næste uges tid.

Havearbejde - græs hæk mv.

Aarhus

Jeg søger havehjælp til min villahave der mest består af en græsplæne enkelte bede og hæk rundt om grunden. Jeg søger vedvarende hjælp til ugentlig græsslåning og ukrudtsbekæmpelse samt hækklipning 2-3 gange om året. Jeg foreslår at opgaven vil blive løbende afregnet pr. timebasis pr. uge/gang. Jeg har selv haveredskaber og græsslåmaskine. Igangsætning hurtigst muligt.

havearbejde/gardening

250 kr

Fredensborg

Mowing the lawn (ca. 600 m2), removing a rhododendron, drive to disposal area, tools available, hourly payment Græsslåning (600 m2), hækkeklipning, fjerne buske. kører til losseplads, Værktøj haves

Havearbejde

1,000 kr

Hovedgård

Løbende havearbejde (ikke græsslåning), dvs. kanttrimning, ukrudtfjernelse i have, bed, ved hæk og i indkørsel, rive ral, osv. Affaldssække kan stilles til rådighed. Ligeledes kan kanttrimmer stilles til rådighed. Egne redskaber til ukrudtsfjernelse, handsker og lignende bør medbringes. Vanding af buske. Mødestabilitet, grundighed og god service er en forudsætning. Budget er opstillet som pris afsat pr. måned

Havearbejde -

Aarhus C

- beskæring kanter lugning bortkørsel af haveaffald Haven er ca på 100 m2 med meget lille græsplæne Beskæring af troldhassel vedbend roser buske og æbletræ Afretning af kant på græsplæne Fjernelse af ukrudt fra bed. Opgaven skal udføres 2-3 gange årligt.

Havearbejde. Klipning af grene, opsamling

2,000 kr

Odense SV

Klipning af grene (6 små træer) og top af hæk, opsamling og bortkørsel af blade, rensning af 4 lysskakte. Almindelig villahave., 600 m2. Mit skøn ½ dags arbejde.

Havearbejde i have på 2 x ca 50 m2

Hedehusene

Lave haven vinter klar såsom klippe græs ca. 50 m2 (er meget langt) fjerne blade beskære blommetræ ca. 4 m højt Klippe hæk ca. 30 m i alt lægge fliser på ca. 10 m2 med 40x40 flise har fliser fjerne ukrudt på ca. 36 m2 fliser fjerne 2 små buske/træer.

Havearbejde

300 kr

Holte

Vedligehold af have på ca. 1.100 m2 Primært lugning af rosen- og staudebede, fjernelse af planter i hegn (pileurt, brombær etc.) Fjernelse af udgåede buske. Ingen græsslåning eller beskæring - det står vi selv for. Det er afgørende, at du har kendskab til haveplanter/stauder

Havearbejde Generalt

Viborg

Vi har en have der trænger til alm. pasning. Opgaven består i ukrudts fjerning i bede og indkørsel. Der vil være en del timer i starten indtil man kommer i bund og herefter vil nogle timer hver uge hen over sommer og efterår være nok. Græsslåning og hækklipning kan også komme på tale som opgaver. Gerne så snart som muligt

have arbejde

herlev

50 m hæk klippes blade osv fjernes langs hækken / grunden grunden ryddes op tidligere ejer efterlod endel skrammel i haven såsom fliser en bord plade... have affald køres væk da vi ikke selv har mulighed for at køre det på forbrændingen. Haven skal gøres sommer klar. vil tro der skal bruges 7-10 timer vi er fleksibel med dag og tidspunkt. Men gerne hurtigst muligt

Havearbejde på villagrund i Helsinge

Helsinge

Vedligholdsarbejde af have på villagrund : - Klip og studsning af hæk (ca 60 m) - Fjernelse af ukrudt i bede og på flisegange - Mindre beskæring af træer og buske Det er løbende vedligehold og kan planlægges som det passer ind.

Recurring garden work/forefaldende have arbejde

Virum

We are searching for help with our garden 2 hours every second week fra mid March to end October. The tasks are removal of weeds pruning of hedges and trees and mow lawns. Preferably done during business hours (when we are at work). Vi søger hjælp til havearbejde 2 timer hveranden uge. Opgaverne vil spænde over fjernelse af ukrudt beskæring af hegn og træer samt græsslåning. 2 timer hveranden uge fra midt marts til slut oktober 2 hours every second week from mid March to end October

Havearbejde, fjerne brændeler og ukrudt fra bede, hurtig fjerning af ukrudt på fliser.

600 kr

Trige

Det er 7 bede hvor alt bare skal fjernes. Ukrudt hurtig fjernelse og brændes over ikke noget der skal bruges så meget tid på. Og fjerne 7 plantesække

Havearbejde, fjerne brændeler og ukrudt fra bede, hurtig fjerning af ukrudt på fliser.

600 kr

Trige

Det er 7 bede hvor alt bare skal fjernes. Ukrudt hurtig fjernelse og brændes over ikke noget der skal bruges så meget tid på. Og fjerne 7 plantesække

Havearbejde

1,000 kr

Holte

Jeg skal have luet ukrudt i bede og på fliser. Flisegangen kan brændes med ukrudtsbrænder(jeg har en) og stort ukrudt fjernes med hånden. Luet og fjerne udbrudt i 6 mindre bede og længere bed foran hækken

Havearbejde - fjernelse af ukrudt i bede og mellem fliser

Haderslev

Vi vil gerne have hjælp til fjernelse af ukrudt i småbede og mellem fliser hver 3.-4. uge her i forår og sommerperioden. 6100 Haderslev Start midt i maj og hver 3.-4. Uge. 2-3 timer pr. gang

Havearbejde - fjernelse af ukrudt, lugning og afklip af busker/planter

2,000 kr

Odense NV

Fjernelse af ukrudt mellem fliser. Lugning af ukrudt og fjernelse af ukrudt i flere bede. Afklipning/tilskæring af buske/blomster og fjernelse af visent affald. Gerne også klip af bøgehæk og fjernelse af affald

Brænde/ luge ukrudt mellem havefliser.

500 kr

Aarhus V

Brænder/ fjerne ukrudt mellem havefliserne på cirka 7 m2

Ukrudt i bed og mellem fliser

Silkeborg

Fjernelse af ukrudt i bede og mellem fliser. Hurtigst muligt

Havearbejde.

1,000 kr

Hjørring

Fjernelse af ukrudt i fliser og bed.

Fjernelse af ukrudt i bede fliser og hegn.

Ballerup

Fjerne ukrudt i bede fliser og hegn. Hurtigst muligt. Giv en timepris.

Havehjælp ønskes

1,400 kr

Lille Skensved

Hej Havehjælp ønskes hurtigt? Fjernelse af ukrudt i fliser efterfylde med sand, ukrudt i bede, feje, beskæring m.m. Hvis du har en buskrydder vil det være super Timepris 175 kr - Arbejdstimer - 8 timer. Mvh Lone

Hvad tilbyder havemænd?

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Relevante spørgsmål om havearbejde

 • For at booke en havemand på Handyhand skal du:

  1. Oprette din opgave: Start med at beskrive, at du har brug for hjælp til havearbejde inden for kategorien 'havearbejde', samt hvornår opgaven ønskes udført.
  2. Angive et budget: Angiv, hvad du regner med at betale for opgaven, så Handyhandere kan justere deres tilbud.
  3. Modtage tilbud: Efter du har oprettet opgaven, modtager du tilbud fra havemænd, der har forstand på havearbejde.
  4. Vælge en havemand: Gennemse de tilbud, du modtager, og vælg den handyhander, der passer til dine krav.
  5. Starte opgaven: Når du har valgt en handyhander og accepteret deres bud, kan opgaven begynde. Din handyhander kommer forbi og klarer havearbejdet.

 • Du betaler din havemand direkte gennem Handyhand, når opgaven er afsluttet. Processen foregår således:

  Reservation: 

  Når du accepterer et bud, trækker Handyhand det aftalte beløb fra din konto. Beløbet reserveres på denne måde indtil opgaven er accepteret, justeret eller annulleret. Hvis opgaven annulleres, returneres beløbet til dig.

  Betaling, når opgaven er udført: 

  Når opgaven er fuldført, betales det reserverede beløb til havemanden. Når du betaler gennem Handyhand sørger vi for, at processen er nem og sikker.

  Det vigtigt at undgå betalinger udenom Handyhands platform. På den måde kan vi hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer. 

 • På Handyhands platform modtager du kun bud og henvendelser fra handyhandere, som er ledige og klar til at udføre havearbejdet for dig. På den måde kommer du kun i kontakt med handyhandere, der kan påtage sig opgaven.

 • For at afmelde eller fortryde en aftalt havearbejdsopgave, kan du gøre følgende:

  Før accept af bud:

  For at afbestille opgaven inden du har accepteret et bud, bør du:

  • Find din opgave om havearbejde under “Mine opgaver”.
  • Vælg opgaven ved at trykke på titlen. 
  • Vælg “Flere muligheder” og derefter “Aflys opgave”.

  Efter opgavestart:

  Hvis du har brug for at aflyse efter arbejdet er begyndt:

  • Gå ind på opgaven, vælg “flere muligheder” og klik “aflys opgave”.
  • Vælg en begrundelse for annulleringen og skriv en kommentar. 
  • Vent på at handyhanderen også godkender annulleringen.
  • Når annulleringen er godkendt, modtager du en e-mail om kreditering til din profil. Du kan enten vælge at bruge kreditten på en ny opgave eller få beløbet udbetalt.

  For at undgå tvister, anbefaler vi at du ikke ændrer i aftaler eller annullerer opgaver uden om platformen.

 • Både kunde og havemand er forsikret gennem Handyhand, hvis der opstår uforudsete hændelser under udførelse af opgaven i haven. Handyhands forsikring dækker skader og problemer, der direkte relaterer sig til opgavens udførelse. For at finde mere præcis information om, hvad forsikringen dækker, kan du tjekke Handyhands forsikringside på https://handyhand.dk/forsikring.

 • Handyhand giver dig mulighed for at tjekke en havemands pålidelighed på deres profil. På profilen finder du anmeldelser fra tidligere kunder og en 'udførselsrate'. Disse oplysninger giver et klart billede af, hvor mødesikker og dygtig den pågældende havemand er i forbindelse med hjælp til haven.

 • For at få havehjælp i forbindelse med havearbejde eller andre tjenester, kan du kontakte Handyhands kundesupport. Sådan får du fat på os:

  • Kontaktformular: Besøg https://handyhand.dk/kontakt for at sende en besked til os direkte via hjemmesiden.
  • Telefonisk kontakt: Ring til os, hvis du skal bruge hjælp med det samme.
  • E-mail kontakt: Send en e-mail til os med så mange detaljer som muligt, der beskriver dit problem, så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.

  Vi står klar til hjælpe med en bred vifte af spørgsmål, fra teknisk assistance på hjemmesiden og appen til betalingsproblemer eller uoverensstemmelser mellem kunder og handyhandere. Du er også velkommen til at dele dine erfaringer, både positive og negative, så vi konstant kan forbedre vores service.

 • Når du booker en havemand gennem Handyhand, gør vores interne beskedsystem der nemmere at kommunikere let og sikkert.

  • Få det på skrift: Alt hvad I aftaler, bliver dokumenteret i det interne system, hvilket sikrer klarhed og tryghed for begge parter.
  • Find det hele igen: Du kan nemt finde alle beskeder og aftaler, uanset om du har brug for at se tilbage på tidligere korrespondance eller skal skrive om noget nyt midt i en opgave.
  • Få kontakt: Hvis der sker ændringer eller der er ny information, der skal deles, kan I hurtigt få fat på hinanden i beskedsystemet.

  Det er vigtigt at undgå kommunikation udenfor Handyhand, især hvis I ændrer aftalerne. Dette garanterer, at vi kan hjælpe dig i fremtiden, hvis der skulle opstå overensstemmelser.

 • Efter opgaven er markeret som fuldført eller annulleret, bliver du bedt om at bedømme din Handyhander på platformen. Når du bedømmer din handyhander for havearbejdet, giver det feedback til din handyhander. Denne feedback hjælper også andre kunder med at træffe informerede valg i fremtiden, når de får brug for en havemand til hjælp med en privat have.

 • Når du opretter en opgave på Handyhand, hvor havearbejde tilbydes, skal du selv give et bud på, hvad du tænker, det vil koste. Når du har sat dit budget og sendt opgaven, modtager du bud fra forskellige gartnere eller havemænd. Så vælger du den handyhander og den pris, der passer dig bedst.

 • Handyhands system hjælper dig med at finde den bedste havemand, som kan hjælpe til i haven. Systemet er baseret på anmeldelser og udførte opgaver, hvilket giver et klart indtryk af havemandens kvalifikationer, inden du booker.

  På Handyhands platform har handyhandere deres egne profilsider. Her kan du se en oversigt over hver enkelt handyhanders tidligere udførte opgaver og anmeldelser fra tidligere kunder. Det kan hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Værd at vide om havearbejde

Læs mere

Hvorfor finde en havemand via Handyhand?

Når du vælger at booke en havemand på Handyhand, er der en række betydningsfulde fordele i forhold til, hvis man får udført havearbejdet på anden vis.

For det første kan du nemt sammenligne og vælge mellem flere tilbud ved booking af en havemand, baseret på troværdige anmeldelser og udførselsrater. Vores platform er designet, så din opgave kan tilpasses præcis til dig. Uanset om du har brug for specifikke materialer eller har særlige krav, kan du finde en handyhander, der kan imødekomme dem.

Du får også meget billigere priser. Handyhand sikrer konkurrencedygtige priser i bud-systemet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle services er desuden forsikrede, hvilket giver ekstra tryghed i uforudsete situationer, når du booker en havemand.

Til slut prioriterer vi også gennemskuelighed og ærlighed. Anmeldelser og beskrivelser af tidligere udførte opgaver giver dig et klart billede af hver fagpersons evner og præstationer.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!