Betonskæring

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Betonskæring Services til alle dine behov

Blokudskæring

Kerneboring

Fladsave

Vægsavning

Kantsten-skæring

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste betonskæring services

Opgaveejer for løst opgaver online

Peter A.

Frederiksberg

4.9
(29)

Seneste Anmeldelse

"Fint og hurtigt arbejde :)"

Opgaveejer for løst opgaver online

Christian B.

Pandrup

5.0
(6)

Seneste Anmeldelse

"Super hurtig og pædagogisk IT hjælp."

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Murer arbejde

5,000 kr

Lystrup

Skal have opmuret nogle vægge - to mindre vægge skal bygges op med dørhul i og et gammelt dørhul skal mures op og et andet dørhul skal pudses lidt til, så der kan komme dørkarm i. Indvendigt arbejde. Kom og se og vi aftaler nærmere.

Mure fast et par løse mursten på lævæg samt fuge et kældervindu

Odense V

Har en terrasselævæg hvor et par mursten er faldet af. Trenger til at mures fast. Samt har et kældervindu som ikke er fuget færdig. Hurtigst mulig

Murer til mindre udendørsopgaver søges

Online

Vi har en hovedtrappe med krakkeleret hjørne som skal repareres der skal fuges rundt om 13 nye vinduer der skal repareres sålbænke (måske udskiftes) diverse reperationer af mørtelfuger. Vi håber der er en dygtig murer som har både tid og lyst til opgaven. Mvh. Lasse Snarest muligt

Løse mursten og noget fuge der skal repareres

Birkerød

Vi har ved vores entredør to løse mursten i toppen samt nogle små huller i fugerne som vi gerne vil have repareret. Hurtigst muligt

Reparation af fuger og sokkel

7,500 kr

Højbjerg

Vi har overtaget et gammelt hus, der trænger til en kærlig hånd udvendigt, hvor en række fuger og en del puds i murværket og på en udvendig trappe trænger til reparationer. Vi forventer at omfuge om nogle år, så der er ikke umiddelbart tale om en komplet omfugning, men om en reparation af huller, der kan holde i nogle år. Vi tænker, at arbejdet kan ske på timebasis, og du vil få mulighed for at løbe murværket igennem sammen med os. Vi forventer, at du har løst lignende opgaver før, og at du medbringer værktøj samt vælger den rette mørtel og puds i dialog med os.

Murer søges snarrest

Roslev

Opmuring af hul hvor der har været dør men nu skal være vilndue. Opmures i lecablokke og pudses. S..bænken under vinduet mures i vendte mursten. Første sals højde. Hvis du er hurtig og billig kan vi snakke om du skal deltage i yderligere murpudsearbejde. Jeg afventer et fornuftigt tilbud. Start snarest. Opgaven ønskes udført snarest muligt.

Flere mindre mureropgaver

Nærum

Udbedring af mindre huller i sokkel murværk omkring udendørs pejs/skorsten fliser på plateau af mursten m.m. Snarest muligt

Pudse vægge op i kælder

Aalborg SV

Skal have pudset et par kælder vægge op samt lidt rep. omkring vinduer. Samt 3-4 kvm flise arbejde. Hurtigst muligt

Huller i murværk mv.

Brønshøj

Søger tilbud/hjælp fra grundig pålidelig murer til: 1. Udkradsning af mindre vægstykke ud mod have + 2 hjørner (se foto) 2. Luk diverse huller i facade + kældertrappe (se fotos) 3.Afsyring af kalk fra tidligere arbejder (4-6 små områder på husets forside og et lille område ved udestuen - se fotos) og mørkt område over hoveddør - se foto. 4.Understrygning af tegl (indvendigt lille loftsrum - se foto) Hurtigst muligt

Opmuring af udendørs mur i skel

Kastrup

Vi skal have opmuret en mur i skel der tidligere har været en været en del af et skur - det vil sige at den ene side tidligere indendørs og den anden side er udendørs. Der skal ordnes lidt fundament og der er et hul i muren på ca. 075m x 2m. Naboen har nogen smårevner på sin side af muren der ligeledes skal ordnes. Hurtigst muligt og forventes at kunne ordnes over 2 dage. Da det er udendørs kan det også gøres i weekenden.

Hvad tilbyder betonskæring services

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Tidsforbruget for betonskæring afhænger af størrelsen på det ønskede snit. Normalt tager processen for at skære døre og vinduer mindst tre til fire timer, mens større snit kan tage mindst en dag eller to. Det er vigtigt at diskutere dine specifikke betonskæringsbehov med din Handyhand, så de kan fastlægge den nødvendige tid til at fuldføre opgaven.

  • Du behøver ikke at medbringe dit eget skæreudstyr, da Handyhands allerede har deres eget udstyr, herunder bloksave, kraftskærere, afkortningssave, betonbor og skærehjul, som er nødvendige for at udføre arbejdet hurtigt og effektivt. Hvis du alligevel har disse værktøjer og foretrækker at bruge dem, kan du gøre det, men det er vigtigt at informere din Handyhand om dette på forhånd.

  • Det anbefales generelt at vente mellem seks og 18 timer, og aldrig mere end 24 timer, efter en betonhældning, før du begynder at skære i betonen. Hvis du skærer for tidligt, kan det føre til, at aggregatpartikler bliver løsnet eller ødelagt, mens at skære for sent kan gøre betonen mere modtagelig for revner. Det er også vigtigt at tage hensyn til vejrforholdene, da mængden af tid, der er nødvendig mellem hældning og skæring, kan variere. Det er altid en god idé at konsultere en professionel, som en Handyhand, for at sikre den bedste praksis.

  • Betonudskæring kan medføre betydelige mængder støv, som kan forringe synligheden på arbejdspladsen og have skadelige virkninger på arbejdstagernes sundhed. For at reducere disse støvskyer anvendes vand til at køle og smøre savklinger, forhindre overophedning og skabe en støvfri betonudskæring. Dette resulterer i en mere problemfri udførelse af arbejdet, mindre tid brugt på rengøring efterfølgende og en beskyttelse af arbejdstagernes sundhed.

  • Betonudskæring er faktisk ikke særlig støjende og genererer kun lidt til ingen vibration. Men som med andre job og tjenester i byggebranchen kan det stadig forårsage en vis grad af afbrydelse. Derfor er det vigtigt at planlægge tidsplanen med din Handyhand, så de kan udføre jobbet på et tidspunkt, hvor der er færre eller ingen mennesker omkring. Dette vil sikre, at dine daglige aktiviteter ikke bliver påvirket.

  • Det er generelt ikke anbefalet at skære i beton på egen hånd. De værktøjer, der kræves til betonskæringsprocessen, kan være farlige at betjene og kan føre til alvorlige skader, hvis de ikke håndteres korrekt. Det er derfor bedst at overlade betonskæringen til specialister for at sikre både din sikkerhed og kvaliteten af resultatet. Dette kan også spare dig tid og samlede omkostninger.

Hvorfor hyre en betonskæring service med Handyhand?

Handyhand fjerner besværet med at finde betonskærende virksomheder i nærheden af dig! Med blot ét opslag vil dygtige og erfarne Handyhands være der for at hjælpe dig med dine behov for betonskæring og boring.


Når du har brug for en præcis skæring omkring et område af beton på din ejendom, samtidig med at du opretholder integriteten af de omkringliggende områder, er betonskæring vejen frem. Du behøver ikke at udsætte din ejendom for kontrolleret nedrivning. I stedet tilbyder betonskæring dig en effektiv og ren alternativ.


For at få dette gjort på din ejendom, skal du blot oprette en opgave. Kort efter vil du modtage tilbud fra højt bedømte Handyhands i dit område. Deres profiler, bedømmelser og anmeldelser kan ses på vores platform for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken service der bedst passer til dine behov. Vælg det ideelle tilbud, og dit byggeprojekt vil være færdigt på ingen tid.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!