Boligstylist

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Hjemmestagere til alle dine behov

Afrydning

Rengøring

Grøntområder

Tapeter

Gulvbelægning

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste hjemmestagere

Opgaveejer for løst opgaver online

Jørn D.

Billund

4.9
(90)

Seneste Anmeldelse

"Meget tilfreds med det udførte arbejde."

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Klargøring ifm. hussalg

15,000 kr

Brønderslev

Jeg har et stort hus, som er en tidligere gård. Ombygget i en slags patricier stil, med søjler inde og ude Kan ses rilnsalgbpå Boligsiden. Hussalget står stille. Derfor tænker jeg en boligstylist måske kan hjælpe til at få det solgt. Jeg er solomor til 2 børn den yngste er 4 mdr. så det skal ikke være for dyrt eller tidskrævende.

Klargøring ifm. hussalg

15,000 kr

Brønderslev

Jeg har et stort hus, som er en tidligere gård. Ombygget i en slags patricier stil, med søjler inde og ude Kan ses rilnsalgbpå Boligsiden. Hussalget står stille. Derfor tænker jeg en boligstylist måske kan hjælpe til at få det solgt. Jeg er solomor til 2 børn den yngste er 4 mdr. så det skal ikke være for dyrt eller tidskrævende.

Hækklipning

Kolding

For og bag et rækkehus i Nørre Bjert Kolding Og bortkørsel Snarest da huset er solgt

Karsten

Løgstrup

Omfugning af hus

Handymand søges

Fredensborg

Jeg har brug for en person der er lidt fiks på fingrene og kan hjælpe mig med forskellige mindre opgaver i mit hus. Det er ikke store projekter men jeg plejer at samle til bunke og så er der gerne et par timers arbejde. Det kan fx. være noget med at bore/skrue ting op. Samle et IKEA møbel sætte lamper op lappe cykler og lign. Det vil foregå i Nødebo Har nogle ting der skal klares snarest og så vil der komme løbende opgaver.

IT arbejde

155 kr

København V

Jeg skal bruge en person som kan udpakke bærbare maskiner, starte dem op, sætte indstillinger og pakke dem ned igen. Vi estimerer opgaven til at vare omkring 40 timer. Opgaven kan med fordel deles mellem 2 så man har samspil mens man gør det. Ingen erfaring kræves.

Akut arb.kraft søges - gerne 2 personer-

Hørsholm

Opgaverne består i at rydde og flytte afmontere mv forskellige emner i nogle bygninger i Hørsholm. Jeg har brug for 2 mand. I skal kunne udskrive faktura for det stykke arbejde i laver helst have sikkerhedssko så sikkerskravene blive overholdt - men ellers ikke den store erfaring påkrævet. I morgen tirsdag d. 19. juni plus mulighed for 5-8 dage mere denne måned.

Akut arb.kraft søges - gerne 2 personer-

Hørsholm

Opgaverne består i at rydde og flytte afmontere mv forskellige emner i nogle bygninger i Hørsholm. Jeg har brug for 2 mand. I skal kunne udskrive faktura for det stykke arbejde i laver helst have sikkerhedssko så sikkerskravene blive overholdt - men ellers ikke den store erfaring påkrævet. i morgen tirsdag d. 19. juni plus mulighed for 5-8 dage mere denne måned.

Arbejdsmand til byggeopgave

Helsingør

Jeg har brug for en mand som kan tage fat og hjælpe med at bære murbrokker fra 3 sal ned til en container. Det kræver god form da det er hårdt fysisk arbejde 3-5 timer… skriv gerne hvornår du har mulighed for det og din timepris/fast pris på opgaven. Ser frem til at hører fra jer Inden for den næste uges tid eller evt næste weekend

Handyman søges til renovering af en salgsvogn

Åbyhøj

Jeg søger en handyman til at hjælpe med at renovere en salgsvogn. Der skal afmonteres skabe og emhætte og derefter montering af kølebord fast til gulvet. Mangeartede opgaver med mulighed for mere. Hurtigst muligt

Søger en handymand som kan lidt af hvert...gerne en efterlønner

Odense SV

Jeg har brug for en handymand som kan hjælpe mig med at gøre et kolonihave beboelig. Mange forskellige artet opgaver...elarbejde...støbening af gulv til køkken og bad...isætning af vinduer. Opstart begyndelsen af maj.

Akut arb.kraft søges - gerne 2 personer-

Hørsholm

Opgaverne består i at rydde og flytte afmontere mv forskellige emner i nogle bygninger i Hørsholm. Jeg har brug for 2 mand - 1 mand også ok. I skal kunne udskrive faktura for det stykke arbejde i laver helst have sikkerhedssko så sikkerskravene blive overholdt - men ellers ikke den store erfaring påkrævet. Arbejdstid mellem kl 8-15 onsdag og torsdag og måske fredag denne uge. Arbejdstid mellem kl 8-15 onsdag og torsdag og måske fredag denne uge.

Havearbejde

Odense M

Jeg kan bruge hjælp til havearbejde - luge flytte lidt jord feje rive blade sammen grave brombær op mv. Helst i dagtimerne mandag - fredag

Handymand

Hørsholm

Vi søger en handymand som kan finde ud af at bruge sine hænder til diverse hus opgaver samt lidt havearbejde. Løbende.

handyman til at samle møbler og diverse

Brøndby

Vi mangler 2 friske mænd til at samle diverse nyindkøbte møbler. Sætte billeder op og oprydning af emballagen. Vi har brug for hjælpen denne uge og tænker at der skal være 2 stk til opgaven til 1 dag i tidsrummet 8.30-16.00 Denne uge.

Handymand til nyindflyttet hus (lamper ophængning mm)

Online

Vi er netop flyttet ind i et nyt hus og er ikke specielt handy selv. Vi har derfor brug for hjælp med opnængning af hylder opsætning af lamper og en masse små diverse opgaver. Jeg tror samlet vi har til to hele dages arbejde. Vi vil gerne have udført opgaven hurtigst muligt og vil derfor foretrække hvis du kan starte allerede denne uge (uge 10)

Handyman med varevogn søges!

Frederiksberg

Vi mangler en handyman til at hjælpe med forefaldende arbejde på vores kontor som er beliggende på Frederiksberg i København. Der er tale om følgende opgaver: - Der skal hænges 10 lamper op i vores køkken. De ligger i kasser og skal i samme omgang pakkes ud. - Der skal samles et stort spisebord. Det ligger ligeledes i kasse og skal i samme omgang pakkes ud. - Stor bunke af pap flamingo og diverse skralde ting skal bæres ned i din varevogn og køres på lossepladsen. - Et skilt og 2 billeder skal hænges op (kan klares med søm/skruer). Pågældende skal selv have sin egen varevogn (til skrald osv) en høj stige og alt værktøj der måtte behøves til ovenstående opgaver. Uge 6. Hverdage i tidsrummet kl. 9-16.

Samle lagerreoler

3,000 kr

Hvidovre

Vi søger en handy man til hjælp vedrørende en virksomhedsflytning, som kan samle lagerreoler, sætte ting op m.m. Tilbydes på rimelig timepris. Skal kunne afregne med faktura.

Handyman

900 kr

Liseleje

Vi har brug for hjælp 2-3 timer, med at få sat lamper op i vores sommerhus og fastgjort et Ikea klædeskab til væggen. Evt. hjælp til at afmontere nogle få bølge tagplader.

Diverse opgaver (skrue, samle, save)

3,000 kr

Nordhavn

I forbindelse med en flytning på vores kontor, har vi brug for en handyman/woman som kan lidt af det hele. Vi skal have: -Taget to fjernsyn ned og sat dem op igen -Taget en hylde ned, save den til ny længde og sætte op igen -Have sat billeder op på væg -Have sat knager op -Have samlet et tøjstativ -Gardiner skal tages ned og sættes op igen Jobbet skal udføres enten torsdag den 24. februar eller fredag den 25. februar.

Handyman/pedel

Vodskov

Vi skal bruge hjælp til forskellige praktiske opgaver over en periode på et par måneder. Eksempelvis udskiftning af lysarmaturer ca 25 stk grundrengøring og maling opsætning af letskillevægge samling af skabe og to IKEA køkkener. Vi holder til i Vester Hassing lige ved en busholdeplads. Vi skal i gang næsten med det samme. Der vil være en del arbejde de næste par måneder og nogle timer om måneden fremover hvis det passer begge parter. Bud på en del af opgaven er også interessant.

Handymand til forefaldne opgaver i hjemmet søges

København

Jeg søger en handymand som kan hjælpe til med praktiske håndværksmæssige opgaver såsom at opsætte hylder lamper gardiner knager billeder etc. reparere hårde hvidevarer ligge ledninger osv hvad der ellers skal gøres i et hjem. Så du må godt have erfaring på flere områder. Af og til har jeg også brug for hjælp til at løfte et møbel eller slå græsset i haven. Jeg kan højst give 150/t. Når der er behov.

Bore- og opsætningsopgaver - ca. 3 timer

Værløse

Vi skal efter flytning have hjælp til at hænge 2 hylder et sæt gardiner et par lamper og 3 bogkasser op. Lørdag i løbet af dagen eller Søndag inden 15.00

Mindre håndvværksopgaver

Gentofte

Vi søger en par ferme og hurtige hænder til at hjælpe med mindre håndværkeropgaver som lampeopsætning elinstallation opsætning af hylder etc. Du arbejder grundigt og med høj kvalitet og er klar til at hjælpe hurtigt til en fast timepris hurtigst muligt

Hvad tilbyder hjemmestagere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En boligstylist er en professionel, der hjælper med at forbedre udseendet og præsentationen af en bolig med henblik på at tiltrække potentielle købere eller lejere. De bruger deres ekspertise inden for indretning, farvevalg og møblering for at skabe et attraktivt og indbydende miljø, der øger salgs- eller udlejningschancerne.

  • Formålet med at bruge en boligstylist er at forbedre præsentationen af en bolig for at tiltrække potentielle købere eller lejere. En boligstylist kan hjælpe med at optimere indretningen, skabe en attraktiv atmosfære og øge boligens salgsværdi. Derudover kan en boligstylist også give råd om reparationer, farvevalg og møblering for at skabe et mere indbydende og funktionelt hjem.

  • En boligstylist kan hjælpe med at forbedre et hjem ved at give råd om farvevalg, møblering og indretning. De kan skabe en sammenhængende stil og atmosfære, der passer til ejerens smag og behov. Boligstylisten kan også hjælpe med at organisere og optimere pladsen, så den udnyttes bedst muligt. Resultatet er et hjem, der føles mere indbydende, funktionelt og æstetisk tiltalende.

  • Fordelene ved at ansætte en boligstylist er mange. En boligstylist kan hjælpe med at forbedre præsentationen af dit hjem, hvilket kan øge dets appel og værdi. De kan skabe et mere attraktivt og indbydende miljø, der tiltrækker potentielle købere eller lejere. Boligstylisten kan også hjælpe med at optimere rummets layout og organisering, hvilket kan forbedre funktionaliteten. Derudover kan de give råd om farver, møbler og dekorationer, der passer til din stil og målgruppe. Samlet set kan en boligstylist hjælpe med at skabe en positiv første indtryk og øge chancerne for en hurtig og succesfuld salg eller udlejning.

  • Typiske priser for boligstylister varierer afhængigt af flere faktorer såsom omfanget af stylingen, størrelsen på boligen og den geografiske placering. Generelt kan priserne ligge mellem 2.000 og 10.000 kroner per dag eller mellem 5.000 og 20.000 kroner for en komplet styling af en bolig. Det anbefales altid at kontakte forskellige stylister for at få præcise priser og tilbud.

  • Der er flere måder at finde en pålidelig boligstylist på. Du kan starte med at søge online på hjemmesider eller sociale medier, hvor boligstylister præsenterer deres arbejde. Læs anmeldelser og se på deres portefølje for at vurdere deres erfaring og stil. Du kan også spørge venner, familie eller ejendomsmæglere om anbefalinger. Husk at interviewe potentielle stylister for at sikre, at de forstår dine behov og har en professionel tilgang til deres arbejde.