Stig

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således har jeg tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildevand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle skal have lavet autoriseret VVSarbejde - lovligt jf. byggenorm - så måtte jeg selv lave arbejdet uautoriseret) -- brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret) -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde) -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen...

arbejdstiden aftales individuelt... har dog børn i skole og institution

Dorte

Hej, jeg er en kvinde på 32 år som er uddannet Maler og Bygningskonstruktør. I min hverdag arbejder jeg fuldtid som projektleder i byggesager. For hyggens skyld tager jeg gerne små malerprojekter ind i fritiden. Maler rådgivning er altid gratis hos mig uanset om i vil booke mig eller ej, spørg endelig løs. Jeg udfører alt i malerarbejde inde og ude. (tapet, filt, væv, maling etc.) -Et helt projekt med fast pris -Timelønnet (Godt hvis i evt. selv vil hjælpe til for at spare etc.)
12 Års erfaring som maler 2 Års erfaring som uddannet konstruktør. Arbejder i hverdagen som projektleder i byggesager.
Typisk weekender. Men Aftales fra projekt til projekt.

Ilija

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, butikstegninger, tømrer arbejde eller andet. Så kan jeg hjælpe. - Læktiehjælp, jeg er god til at lærer fra og har samtidigt erfaring fra en tidligere stilling som lærer/underviser. Der hjælpes gerne inden Matematik, på 7-10 klasses-niveau, Foreberedelse til Gymnasiet samt Matematik C og B.

24/7

Ziyad

Ingen profilbeskrivelse...