Murermester-sea S

Udfører renoveringer, ombygninger, tilbygninger, nybyggerier, restaureringer og vedligeholdelse. Løser konkrete problemstillinger for varmetab, fugt, ventilation og kuldebro
Jeg har via mit praktiske virke som murer og som selvstændig erhvevrsdrivende opnået et højt erfaringsgrundlag på bygningshåndværk.
Arbejder fra kl. 6.00 - 14.00 efter en nærmere planlægning og aftale.

Daniel U

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.
Hus og hjem: Opsætning af køkkenet Maler arbejde Opsætning af skillevægge Sænkning af loft Opsætning af filt og tapet Isolering Rådgivning af større omstruktureringer Indendørs arkitektur Elsker udfordrende projekter hvor der skal tænkes i alternative løsninger Lægge gulv (tæpper, parket, vinyl) Opsætning af inventar: lamper malerier osv Auto: Bil pleje Service af bil (olieskift osv) Lettere reparationer: udskiftning af bremsesystem, kølersystem, lygter, skærme kofangere, dæk osv. Hvis du er i tvivl så skriv en SMS eller ring på 31323340
Hverdage mellem 15 og 22 weekender fra 9 til 22

Tim L

Enterprise, tømrer, murer, maler, gravearbejde, have, anlæg, vedligehold, til/ombygning, renovering, nybyggeri, handyman, CVR., dansk arbejdskraft, både timepris og tilbud, aktiv siden 2003.
Vi har bygget og vedligeholdt stort set alt mellem himmel og jord siden 2003. vore motto er kvalitet til tiden.
6.00 til 17.00

Mikkel O

Jeg er en frisk 19 årig dreng som elsker at arbejde, det er noget SF det bedste jeg ved. Jeg hedder Mikkel Olsen og kommer fra Nordsjælland og til hverdag arbejder som nedriver og gartner, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer og jeg kan også klare rengøring da jeg kender nogle som er virkelig dygtige til at gøre rent.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Jeg kommer selv fra en håndværker familie og har lært en masse dygtige mennesker at kende gennem tiden så mon ikke det nok skal løses.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 17:00-22:00 i hverdagene og ellers alle weekender fra 08:00-20:00 Jeg ikke så pivet med lange dage.

Kenn L

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.
Har haft ejet firma de sidste 5 år, hvor vi har hjulpet ca. 4-500 mennesker og firmaer. Med alt fra nedrivning, til have arbejde
Mellem 07-18

Mia Madeleine A

En rigtigt grundig pige
7 år som vikar med altmuligt arbejde
Alle tidpunkter

Nicolai K

Jeg arbejder til dagligt med nedrivning, dog har jeg beskæftiget mig med en masse andet. Min kæreste og jeg er et fantastisk makkerpar, og vi er klar til at hjælpe jer!
Nedrivning Hækkeklipning Tagpap, tagplader og tagsten. Hænge lamper, skabe og hylder op. Har egen bil og trailer :).
Efter aftale.

Dorte

Hej, jeg er en kvinde på 32 år som er uddannet Maler og Bygningskonstruktør. I min hverdag arbejder jeg fuldtid som projektleder i byggesager. For hyggens skyld tager jeg gerne små malerprojekter ind i fritiden. Maler rådgivning er altid gratis hos mig uanset om i vil booke mig eller ej, spørg endelig løs. Jeg udfører alt i malerarbejde inde og ude. (tapet, filt, væv, maling etc.) -Et helt projekt med fast pris -Timelønnet (Godt hvis i evt. selv vil hjælpe til for at spare etc.)
12 Års erfaring som maler 2 Års erfaring som uddannet konstruktør. Arbejder i hverdagen som projektleder i byggesager.
Typisk weekender. Men Aftales fra projekt til projekt.

Daniel J

Hej mit navn er Daniel, jeg er tømrersvend i J-tech, jeg har arbejdet i mange år som tømrer og kan derfor klarer hvilken som helst tømrer/snedker opgave i kunne have i tankerne, kontakt mig gerne på Tlf: 22 24 83 68
-Bil -trailer kørekort -tømrer uddannelse
hverdage efter kl 15:30 og selvfølgelig weekender

Erica E

Ingen profilbeskrivelse...

Esteban V

I am a young architect from Pontevedra, Spain. In September of 2017 I set off on a new personal adventure that has brought me to Denmark for the last several months. Currently, I am volunteering in Aalborg at Multihuset Vodskov (Aalborg Ungdomsskole), as part of the European Voluntary Service (SVE), program which is supported by Aalborg Kommune and funded by the European Commission. So far, this program has been an enriching experience and a great opportunity to get to know a new country, a new reality and a new way of working. In my time in Denmark, I have started studying Danish and I am currently continuing with the classes. With only a one month until the end of the program and encouraged by my experience and knowledge about my host country, I am preparing to start a new chapter in my life.

Roeland D

Hej Jeg er 24 år og uddannet tømrer. Jeg er nu i gang med at læse videre til bygningsingeniør. Begge uddannelser har givet mig erfaringer som jeg kan bruge til mange forskellige handyman opgaver. Ring eller skriv så vi kan aftale evt. arbejde.
Alt indenfor tømrerarbejde samt andre handyman opgaver. Jeg har i min tid som tømrer arbejdet med alt fra nybyggeri til renoveringsopgaver ved ældre huse og stalde. Jeg er derfor sikker på at jeg også kan løse din opgave.
Weekend og hverdagsaftner

Zaheer C

Ingen profilbeskrivelse...

Stig

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

arbejdstiden aftales individuelt... har dog børn i skole og institution

Simon T

Jeg er en frisk ung fyr på 24 år, der bor i lejlighed i Aarhus. Jeg studerer til Ingeniør, men mangler noget at lave i fritiden. Hænderne er skruet helt rigtigt på, og jeg kan give en hånd med næsten alt slags havearbejde og praktiske opgaver i hus og have.
Jeg har haft en del opgaver herinde, men er ellers opvokset på en gård, og har derfor altid haft grønne fingre.
Det er meget forskelligt, men helst weekender.

Martin S

Mit navn er martin og jeg er 29 år, bosat i Kgs .Lyngby. Faglært Brolægger og Anlægsgartner mit speciale er kloakering som jeg gør mig mest i. Har 15 års erfaring i Entreprenørbranchen bl.a. fra NCC og fra der hvor jeg er nu. Til dagligt servicere jeg Storkøbenhavns kloaksystemer hvor jeg kører tilsyn på dem, laver reparationer og nye tilkoblinger mm. Vis du står med et form for problem på dit private kloaksystem så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Job udføres: Alle former for rotteskader på brønd/ledning, udskiftning af brøndkarme og dæksler, TV insp. højvandslukke (forhindre vand i kælder) Strømpeforing( Rep. af kloak uden opgravning) Tilslutning af alle former for dræn.- Rottespærre.- Afpropning af døde ledning.- Brolægnings arbejde.-træfældning.
15års erfaring i Entreprenørbranchen Sven Bech A/S, NCC og større Forsyninger selvskaber. Udføre næsten alle tænkelige udendørsopgaver. Jeg er serviceminded og nyder at skabe tilfredshed gennem gode dialoger og veludført arbejde.
Ring/skriv på tlf 42736865 så kan vi altid snakke nærmere. På forhånd tak for dit kig Vi ses Mvh Martin

Ziyad

Ingen profilbeskrivelse...

S.Bazdar & R.Christensen B

Ingen profilbeskrivelse...

Jakob N

Tømrer og bygningskonstruktør

Nicolas H

Kan lave alt i håndværk er meget kreativ og god til at finde billige solide løsninger. Er udøvne kunstner men elsker at bygge!
Har 2.5 af maler uddannelse har arbejdet som tag arbejder samt gulvlæggere har epoxycerifkat kan lave det meste i el og vvs.. lært af min far som købte ejendommen vi istandsatte. På det sidste har jeg haft et stort kunst galleri!
Op til jer