Nancy

Jeg er Cand.it i IT, kommunikation og organisation. Desuden er jeg udannet underviser/pædagog.
Mange års erfaring som underviser og pædagog. Har undervist i FOF i iPad og tablet i tre år.
I dagtimerne.

Tanna

At Hjælpe med spansk.
Grammatik og udtalende.
Kontakt mig tannasaldana@gmail.com

Juliesohi

Ingen profilbeskrivelse...

Andreea

Som person er jeg hurtigopfattende, har god talfornemmelse og kan kapere og huske detaljer. Mit engagement og drive er stort, og jeg evner at holde gejsten, indtil en opgave er løst på den bedste måde. Jeg er også nysgerrig og interesseret i vidensdeling og kan lide at være med til at fremme teamarbejde.
Min baggrund er en videregående uddannelse i finans og bankvirksomhed som svarer til en dansk bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi.Jeg havde forskellige jobs i Madrid og brugte også sproget i Danmark. Da jeg var i sprogskolen blev jeg også mentor til kursister fra Colombia.
Jeg er fleksibel.

Cynthia Thomsen

Jeg er en frisk pige på 25 år, der bor i Mou. Jeg er studerende på AAU i centrum, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Jeg er en erfaret rengøringshjælper og jeg kan give en hånd med næsten alt slags rengøringsarbejde, oprydning/servering og tøj strygning. Jeg har et kørekort og en bil.
Har arbejdede som au pair og som rentgøringshjælper i Stark bygnings firma før jeg begyndte min studie. Deruover har jeg arbejdede meget med private rentgøring.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 16.00 - og i weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd.

Per

Jeg er i mine midt 30érne, bor i Odense, og har hænderne skruet godt på, ikke bange for at tage fat, en okay fysik til hårdere arbejde, og kan godt lide praktisk arbejde
Jeg er uddannet elektriker, men kan også en del indenfor de fleste håndværk, da jeg bla. selv har renoveret hele min lejlighed. Jeg er en ret glad person, der kan snakke med de fleste, har en bred almen viden, og en god teknisk forståelse
Lige PT går jeg ledig, så på de fleste tidspunkter ville jeg kunne, ellers skal der nok mest være sendt eftermiddag/aften, eller weekender

Federico

.
.
.

Monica

Hej there! My name is Mónica, 25 years old and a Master's degree student in Roskilde university. I am offering private lessons in Spanish. I can adapt to your learning needs. We can discuse in advance if you would prefer to focus in speaking, grammar, both or if you would like to learn any specific vocabulary.
I started helping people to learn Spanish while I was learning other languages myself. It was fun and it was nice to see how people improved their language skills, so I decided to start do it a bit more professionally.
I can work almost every weekday after 17.00 and any time during the weekends. If you can just make it in the morning, we can discuss it and see if I can fit it in my timetable.

Mikkel

bgbbggfgghhthtthtgth
bfgggggtgtth
rggerreggergrergrgrgrg

Ole

Jeg er 33år gammel og tilbyder hjælp af enhver slags. Snedker, tømrer, maler, handymand og småopgaver. Jeg er flink og imødekommende og altid til at snakke med. Drikker kaffen sort, så du behøver ikke købe mælk! Jeg har egen bil (stationcar med anhængertræk) som kan stilles til rådighed også hvis det bliver nødvendigt.
Jeg har primært erfaring fra snedkerverdenen, gennem mit arbejde. Custom inventar og kulissebyg. Er god til detaljeret og finmotorisk arbejde og har øje for æstetik og detaljer. Er fornuftig og til at regne med. Jeg går ikke på kompromis med en halvhjertet aflevering.
Da jeg har fast arbejde på hverdage fra 8-16, skal arbejdsopgaver løses uden for dette tidsrum.

Szabolcs

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk
Vi er i branche senest om 2 år , vi har haft tid at lære alt med jobbet ..
Vi er meget fleksibel , vi følger altid i vores kunde.. Vi arbejde når du siger .

Sarah-lykke.r.m

Ingen profilbeskrivelse...

Irina

Mit navn er Irina. Jeg er uddannet i lingvistisk og har desuden en diplomuddannelse i undervisning i russisk som fremmedsprog fra Moskvas statsundervisning. Jeg tilbyder undervisning og samtalepraksis i russisk efter aftale.
Jeg har praktisk erfaring i at undervise udlændinge både i hold og individuelt.
Formiddag og eftermiddag.

Esben

Jeg hedder Esben Egholm Nissen, 22 år, jeg er fra Sydslesvig i Tyskland og bor nu i Århus sammen med mine venner. Jeg har søgt ind på musikvidenskabelig på universitetet. Jeg kan tilbyde lidt af hvert da jeg er lærenem og har prøvet noget af det meste hjemme i huset og haven hos mine forældre.
Jeg har været tilkaldevikar på Gottorp Skolen i Sydslesvig i 2 år hvor jeg har undervist børn fra 1 - 6 + specialklasserne. Jeg har sunget meget sammen med børn, spillet musik men også ryddet op efter dem og fundet materiale til den næste tid.
I Juli og August har jeg ingen planer undtagen de løse. Jeg kan arbejde morgen, aften og efter aftale også om natten.

Paloma

Spansk undervisning på alle niveauer.
Københavns universitet og privat undervisning.
Jeg er fleksibel.

Susu

Jeg er en frisk pige på 33, som taler flydende spansk og har boet i 2 år i Spanien, i Sevilla og Madrid. Jeg elsker at undervise og vil gerne hjælpe dig med at blive bedre/ lære spansk. Jeg tilbyder privatundervisning hos dig eller på cafe inde i byen.
Jeg har en Bachelor i Spansk- Sprog og Kultur og underviser privat i spansk.
Eftermiddag/aften

Hanne

Har fået god tid, som pensionist. Har stadigt en masse energi, og har mange års erfaring inden for næsten alt: Syning, madlavning, letter rengøringsarbejder, oprydning, børnepasning, reservebedste, ledsagelse af voksne, indkøb-(har egen bil), pasning af dyr - assistance til madlavning og servering/oprydning ved fest
Uddannet indenfor sundhed,som det socialfaglige. Mange års erfaring..tal af kurser.Dertil mange års praktisk erfaring med alt indenfor syning,planlægning og afvikling af fester, praktisk husførelse og madlavning.Haft egen kennel og kan passe alle dyr,minus krybdyr
Alle tider af døgnet på alle ugens dage

Yusuf4711

Ingen profilbeskrivelse...

W456

345345
3452352345
2345234523445

Lucas

Hej vi er to unge iværksættere på 22 & 24, som har et bredt netværk og en hel masse basic viden inden for en masse områder. Vores mål er at formidle opgaverne videre til vores Team hvis det er noget vi ikke selv kan klare. De fleste opgaver ligger vi på 200 i timen. VVS & El ligger vi på 250 i timen. Kontakt os på 30143215.
På vores Team har vi : Tømre Bygningkonstruktør Elektriker Nedrivning VVS Malere Advokat Frisør Psykolog Barne piger/Hundeluftere Have/Rengøringsfolk Dørmænd
Anytime

Nicolas.accetta

Ingen profilbeskrivelse...

Hiskd2000

Ingen profilbeskrivelse...

Christoffer

qweqewqewqwe
qweqweqweqwe
qweqwe

Julie.harms

Ingen profilbeskrivelse...

Frederik Aamand

Jeg er en ung og glad mand på 21, som er nytilflytter til Århus. Jeg er hjælpsom, snakkesaglig, humoristisk og frisk på udfordringer. Til daglig øver jeg musik og forbereder mig til en optagelsesprøve til musikkonservatoriet. Jeg har derfor brug for at tjene lidt ekstra for at få det til at løbe rundt i min nye lejlighed.
Som barn voksede jeg op på et landbrug med mine forældre og 6 søskende, så både børnepasning, fysisk arbejde, diverse reperationer, samt de fleste former for husligt arbejde og havearbejde, har været naturlige led i min opvækst. Derudover har jeg arbejdet med undervisning og lagerarbejde.
Jeg foretrækker at arbejde i hverdage fra morgen til sidst på eftermiddagen, men egentlig er min tilværelse pt ret fleksibel, så kontakt mig gerne uanset. Mvh. Frederik Aamand.

Sabrina

Jeg er en sprogglad kvinde på 28 år. Jeg har altid været glad for engelsk, og jeg elsker at arbejde med sproget og hjælpe andre. Jeg har altid været glad for grammatik, og kan tilbyde særlig hjælp herunder. Jeg har oversat en bog fra engelsk til dansk og derudover haft andre små opgaver indenfor oversættelse. Jeg kan hjælpe med engelsk på alle niveauer.
Jeg har erfaring inden for oversættelse, og tidligere lektiehjælp. Til dagligt er jeg i gang med en kandidat i engelsk på Syddansk Universitet
Jeg har et meget fleksibelt skema, og kan arbejde både hverdage og weekender

Wall-E

Jeg er god til engelsk og madlavning.
Er opvokset og har arbejdet med ovennævnte områder.
Efter aftale.

Stefan

Jeg er oprindeligt fra Rumænien og har boet i Danmark i to år pga mine studier. Jeg er god til sprog og kunne hjælpe med din undervisning af engelsk, fransk eller spansk (eller rumænsk hvis du vil gerne lære noget forskellig :D). Jeg synes, at sprog læring skal være sjovt. Jeg kunne også hjælpe med andre ting, bl.a. rengøring og havearbejde.
Jeg har aldrig arbejdet som lærer, men jeg har selv lært dansk (ved siden af sprog kursusset), altså jeg ved, hvad sprog undervisningen betyder. Jeg havde nogle job i datiden, da jeg skulle bruge alle mine sprog (dagligt).
Jeg har et fleksibelt program, især om sommer, men det er bedst for mig om eftermiddagen. Vi kan altid snakke om tidspunktet :)

Rene

Jeg er en frisk uddannet herre. og er klar til og hjælpe dig med din have. Der ud over tilbyder jeg rengøringshjælp, som gøres med respekt. Der ud over tilbyder jeg også to mands opgaver. Ring eller skriv, så aftaler vi nærmere. 22 56 11 43.
15 års erfaring med Div. Haveopgaver og viligeholdelse. 10 års erfaring med den selvstændig branche.
Kan alle ugens dage fra 06:00 til 21:30. Hvor i altid kan ringe, eller skrive. 22 56 11 43.

Sentopia

Ingen profilbeskrivelse...