Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Adam og Frederik

Vi er to friske og energiske drenge der gerne vil hjælpe jer med diverse opgaver!
Vi har tidligere arbejdet som avisbud, babysittere, hjulpet ældre med at købe ind, gået med hund, gjort rent, slået græs, arbejdet på bibliotek, hjulpet i børnehave og i fritidshjem. Så vi kan lidt af hvert!
Vi arbejder helst fra kl. 14.00 - kl. 20.00.

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Tine Gladys Zacho

Velkommen her, til min beskedne side. Mit navn er Tine og jeg er 17 år. Til dagligt går jeg i 2.g I min fritid er jeg bestyrelsesmedlem, går til roning, er sammen med venner og kæreste, når jeg da ikke lige laver lektier. Jeg tilbyder hundeluftning, pasning af børn og/eller hus, vindues-pudsning, rengøring i huset og lektiehjælp til folkeskoleelever. (helst i dansk, engelsk, samfundsfag og historie. Dog kan jeg også hjælpe med matematik, geografi, biologi, fysik og andet, hvis det skulle være nødvendigt. Desuden kan jeg bidrage med godt humør og en glad og åben personlighed.
Jeg har efterhånden passet/leget med mange børn - jeg fik mit første rigtige job i 8, da jeg skulle bringe tre børn på 6, 4, og 2 år hjem. Lige pt. er jeg også 'tilkaldevikar', hvor jeg passer to børn på 8 og 6, når der er brug for mig. Hundeluftning har jeg også beskæftiget mig med siden min mormor fik en sød hund for 8 år siden. Jeg står hovedsagligt for at gøre vinduerne rene herhjemme, da jeg godt kan lide det. Mht. til lektiehjælp, er det ikke noget jeg har gjort mig meget i, men jeg er ret stærk faglig, tålmodig og god til at hjælpe.
Jeg kan arbejde efter min skoletid og i weekenderne om eftermiddagen. Pris er også noget der kan forhandles. Mange hilsner Tine.

Jonas Bek Jensen

Utroligt udadvendt og hjælpsom vil gerne hjælpe folk der har brug for det - pengene kommer lidt i anden række og kan nok diskuteres i de fleste tilfælde.
Jeg er HTX studerende med erhvervsuddannelse som proces operatør derfra ved jeg en smule omkring rør samt elektricitet.
Hverdage efter 15:30 (skal hjem fra HTX) weekender efter aftale.

Nicklas

Ung, høj, stærk, arbejdsmotiveret og særdeles flexibel mand tilbyder hjælp til en lang række opgaver.
Jeg er uddannet klejn smed, og igennem 7 år med værkstedsarbejde og montage kørsel. Derudover har jeg løst alverdens opgaver.
Flexibel som jeg er, går jeg gerne på kompromis med mine timer på døgnet for at få løst kundens ønske.

Ian

Ung studerende, og selvstændig IT-Konsulent med stor entusiasme og et venligt sind. Jeg kan tilbyde: - Hjælp, råd og vejledning ved indkøb af ny PC el. Mac - Hjælp/undervisning ved overgang fra PC til Mac og omvendt. - Hjælp til opsætning af PC eller Mac. - Opsætning/konfiguration af netværk - Server/client config.
10 års erfaring i IT branchen, og desuden flere års erfaring med undervisning og vejledning i brug af IT udstyr og tilbehør. Har arbejdet i 7 år for en af Danmarks største mobiltelefon operatører, i deres interne IT afdeling. Men har nu valgt at læse videre.
Kan arbejde hverdage, aftener samt evt. weekend.

Lars P

Underviser som kan lave mad, havearbejde, skrive samt sætte en pære i og lave en hjemmeside.
Journalist, havemand, madelsker, ikke bange for at tage fat. Lærer.
Dag og aften de fleste dage.

Susanne

Uddannet speciallærer i dansk, og bifag i engelsk
Har undervist børn og voksne med særlige behov i 25 år. Herunder indvandrere og ``almindelige´´ mennesker, som ønskede at forbedre deres standpunkt!
Eftermiddag/aften.

Kim Lippert

Uddannet soc.pæd arbejdet indenfor specialområdet i 30 år, tilbyder coaching praktisk hjælp omkring livet med et handicappet barn/ung/voksen..Er selv far til en handicappet datter.. speciale cerebra parese non-verbal kommunikation, autismespektrums udfordringer..

Mohammed

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.
- Udskiftning af døre/vinduer - gulve, alt fra laminat til sildeben og andet mønsterparket - lette vægge (gips) - isolering og dampspærre - tag - kviste - tilbygninger - opretning af bjælkelag - køkkenmontage - nedsænket lofter - lister
I hverdagene: Efter 16. Weekender: fleksibel

Stephanie Gabriela surlea

Tilbyder tilfredsstillende service til gode priser! - lønnen vil jeg gerne aftale med vedkommende, løbende efter aftale og tidspunkt på dagen . Jeg er en frist pige på 19 år, jeg har erfaring med lidt af hvert, både børnepasning, rengøring og flere diverse ting. Kan arbejde lidt forskelligt, skriv og vi aftaler nærmere.

Isabella Henriksen

Tilbyder lektiehjælp og børnepasning, samt servering til fødselsdag, konfirmation, bryllup og andre festlige begivenheder.
Jeg er meget serviceminded og har tidligere arbejdet på cafe og i butik. Jeg er flittig og har god erfaring indefor det at servere og betjene kunder. Jeg ville kunne yde god hjælp til undervisning af engelsk, uanset niveau, da jeg har boet i England og derfor taler sproget flydende. Jeg er derudover god til og glad for børn og har tidligere arbejdet i en børnehave, og er derfor også meget interesseret i børnepasning. Jeg har også, i en kort periode over sommeren, udført sekrætærlignende arbejde hos medical virksomheden AstraZeneca og kender derfor til bogføring osv.
Jeg har ingen foretrukne arbejdstider.

Mads Klinge

Tilbyder god og seriøs guitar samt italiensk undervisning. Jeg ikke blot lærer dig at spille/snakke men også teorien bag det, og vi tager naturligvis udgangspunkt i netop det DU vil lære. Vær ikke bleg for at kontakte mig.
Har nu op imod 5 års erfaring med undervisning. Studere italiensk på Københavns Universitet og har tidligere gået på MGK, så jeg er yderst kvalificeret og altid klar på at hjælpe og lære netop dig hvad du gerne vil.
Hverdage efter kl. 15

Nicole .

Studerer til pædagog på seminaret. Har afsluttet hhx.
Jeg har været børnepasser fra da jeg var 13 år. Har haft faste rengøringsjob fra da jeg var 15 år.
Jeg er meget fleksibel omkring arbejdstider, så kontakt mig endelig og vi kan aftale nærmere indbyrdes.

Marip

Specialestuderende tilbyder privatundervisning/lektiehjælp/oversættelse/korrekturlæsning i engelsk.
Flere års erfaring fra privatskole. Har privatundervist elever fra 5. klasse til universitetsniveau.
Jeg er meget fleksibel mht. arbejdstider, dog ikke i weekenderne.

Andreea

Som person er jeg hurtigopfattende, har god talfornemmelse og kan kapere og huske detaljer. Mit engagement og drive er stort, og jeg evner at holde gejsten, indtil en opgave er løst på den bedste måde. Jeg er også nysgerrig og interesseret i vidensdeling og kan lide at være med til at fremme teamarbejde.
Min baggrund er en videregående uddannelse i finans og bankvirksomhed som svarer til en dansk bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi.Jeg havde forskellige jobs i Madrid og brugte også sproget i Danmark. Da jeg var i sprogskolen blev jeg også mentor til kursister fra Colombia.
Jeg er fleksibel.

Dhoha

Siden jeg er af udenlandsk herkomst, kan jeg snakke flere sprog flydende. Jeg tilbyder derfor at lære fremmedsproget arabisk (både skrivning, læsning og tale). Jeg kan hjælpe med engelsk, tysk, dansk, matematik. Alt sammen folkeskoleniveau 0.- 9.klasse.
Jeg er startet tidligt i skole, da jeg i en tidlig alder udviste færdigheder i sprog og sprogforståelse. Nuværende er jeg en 15-årig gymnasieelev, og studere Matematik på A niveau, Bioteknologi på A og Fysik på B. Samt har jeg naturligvis dansk på A niveau, engelsk og tysk på B.
Det meste af dagen er jeg i skole, fra kl. 8:15-15:15. Jeg kan derfor efter skoletid i hverdage og i weekenderne, samt i ferier. Kontakt mig for nærmere information. Med venlige hilsner. Dhoha.

ANDERSEN

Salut! Jeg er cand.mag. i Fransk. Har boet 4 år i Frankrig. Er francophile. Erfaring med 24-timersprøven. Både korte/intense forløb samt længerevarende forløb - begge dele individuelt tilrettelagt. Min tilgang: faglig, pædagogisk og psykologisk - i forhold til bl.a. eksamens- og præstationsangst.
Har undervist i gymnasiet og privat: Jeg har både undervisningserfaring fra gymnasiet (klasseundervisning) og fra privatundervisning (individuel). Jeg har undervist på begynder-, gymnasie- samt CBS-niveau. Jeg har erfaring med akut hjælp og støtte i forbindelse med 24-timersprøven.
Er fleksibel. Jeg bider ikke og har haft succes med at få selv den mest tilbageholdne elev til at tale fransk ;-)

Sarah Hansen

Rengøring, vinduespudsning. Male væge/loft. Pakning af flyttekasser. Vask og strygning. Oprydning og opvask efter fest. Undervisning i engelsk og hverdagsmad. Børnepasning, hente/bringe. lektiehjælp til folkeskole elever (dog kun til og med 6 klasse). Aktivitetsven i ikke sportslige ting :). Og så at lufte hunde. Mit navn er Sarah Hansen og jeg er 17 år gammel. Har brug for lidt små arbejde inden jeg starter op på min uddannelse til August. Min erfaring er at jeg selv har flyttet/malet og m.m selv (vi snakker mange flytninger). Jeg har en lillebror på 3 og ham passer jeg selv med mellemrum. Jeg er lidt af et legebarn selv. Jeg har haft hund siden jeg var 3 så jeg kan sagtens lufte andres hunde.